Klockrent: Lukas ärliga kylskåps-annons får tusentals svenskar att gapskratta

Klockrent: Lukas ärliga kylskåps-annons får tusentals svenskar att gapskratta

Ärlighet varar längst, sägs det, och det är väl bara att skriva under på det. Ordspråket är speciellt applicerbart när det kommer till att köpa begagnade prylar från till exempel Blocket.

Är man ärlig i sin annons med både pris och skick på varan så blir både säljare och köpare oftast nöjda. En enkel och smidig affär, helt enkelt.

Ärliga annonser kan också vara väldigt roliga annonser, något vi sett bevis på flertalet gånget. Vanligtvis är det inte säljarens största affär i livet som hägrar, men man vill bli av med något och samtidigt bjuda människor på ett skratt.

Jag kan tycka att det är ganska härligt!

En av de bästa Blocket-annonserna vi sett och som har fått tusentals svenskar att skratta högt är Lukas ärliga kylskåps-annons.

Bild: Blocket

”Satan vad jag…”

Kylskåpet är från lyxmärket Smeg, men det är ingenting som imponerar på den gode Lukas.

”Satan vad jag hatar detta kylskåp. Det är det sämsta jag hanterat i mina händer och då ska gudarna veta att jag levt” inleder Lukas sin minnesvärda annons.

Bild: Blocket

Lukas fortsätter sedan sin ärliga annons:

”Som vanligt har italienarna lagt all krut på designen och noll på kvalitet. De har bara sparkat ihop en massa delar och bett till gud. Korstecken, ave maria, fan och hans moster.

Var ska jag börja? Frysluckans handtag gick sönder första veckan eftersom en billig plastdel bröts i en miljon bitar. Försökte silvertejpa luckan på plats men det gick givetvis åt helvete.

Allt pajade. En ny lucka kostade mig 1500 kronor. I fyllan och villan slarvade jag bort en annan plast-mojäng som bär upp själva luckan. En ny skulle kosta mig – sitter du ned – 829 kronor. Det blev droppen.

Jag frågade reservdelsfirman när plast blev dyrare än kokain men tjejen svarade att priset beror på var delen tillverkas. Uppenbarligen på månen. Dra åt helvete.”

Tror du att Lukas var färdig med sågningen av kylskåpet? Icke.

”Allt är så jävla dåligt”

Annonsen fortsätter:

Bild: Blocket

”Vad mer. Jo varje natt knäpper frysen med höga smällar när den börjar ”jobba” dvs försöka alstra kyla. Då smäller det som Malmö-bomber anno 2013 ska du veta. Jag har fått posttraumatisk stress. Numera är sladden utdragen nattetid för att jag ska kunna få en blund. Så varje morgon är det en bastu inne i kylen. Jag leker dagligen rysk roulette när jag testat om den jästa A-filen går att sleva i sig.

Det spelar för övrigt ingen roll om fanskapet ens hade varit igång. Den kyler ändå inte ett skit. Det blir som bäst 11 grader. Smöret rinner konstant.

Det är så sjukt. Det är som att fanskapet bara lajvar kylskåp. Jag vet helt ärligt inte vad detta är. Ett skafferi som drömmer om att bli en kylklamp?

Allt är så jävla dåligt med detta skit. Jag vill att han ska dö. Lägg ett bud. Finns i Malmö. Ta med bärhjälp. Jag tänker inte lyfta Kan öppna dörren” avslutar Lukas sin annons.

Lukas annons är verkligen klockren och har fått tusentals människor att skratta högt.

Håller du med om att den är briljant? Tryck då på DELA-knappen för att bjuda dina vänner på ett gott skratt!