Tom, 17, bygger lyxig villa på ett gammalt släp – när han öppnar dörren blir jag helt golvad av förtjusning

Det sägs ju att var man någon gång i livet ska så ett frö, uppfostra ett barn och att bygga ett hus. De flesta av oss kan nog bocka av dessa punkter någon gång under livet, med själva husbygget som sista punkt.

Men engelsmannen Tom var bara 20 när han kunde bocka av husbyggandet – och än mer imponerande är att han byggde hela huset alldeles själv och dessutom bara lade 750 000 kronor på hela bygget!

Att få bygga sitt eget drömhus förblir just en dröm för många av oss. Man har varken tid, kunnande eller pengar för att få till ett hus helt efter sin egen fantasi. Men när engelsmannen Tom var 17 bestämde han sig för att bygga sitt eget hem, och när han var 20 stod bygget klart.

Använde överblivna plankor

Tom bor i engelska Bristol och som 17-åring såg hur hans kompisar hade svårt att få till det här med boende. Det var dyrt och skulle det köpas lägenhet så var man tvungen att skuldsätta sig.

Tom hade ett gammalt släp till övers som stod på hans morföräldrars tomt och ville bo själv. Vid 17 års ålder var Tom snickarlärling så hans budget var minst sagt begränsad – därför bestämde han sig för att bygga sitt eget hus ovanpå släpet.

Eftersom att Tom vid det här tiden inte tjänade så mycket pengar använde han sig av överblivna plankor han fick köpa loss billigt från de byggen han jobbade på.

”Vill ha min frihet”

Det tog sin lilla tid men när Tom var 20 år stod hans hus äntligen klart.

– Det är riktigt skönt att ha ett eget hus och vara helt skuldfri. När jag började bygga ville jag hålla det enkelt och jag ville ha min frihet att bygga som jag ville.

Tack vare sitt budget-tänk lyckades Tom bygga hela huset för bara 750 000 svenska kronor, en otroligt låg summa.

Ta en titt på insidan

I ett klipp som nu sprids på nätet visar Tom upp insidan på sitt hus, och det är en oerhört hög mysfaktor som råder.

Köket, litet men effektivt.

Huset är byggt i två våningar.

Han har en tv monterad på väggen, vilket gör att han kan njuta av sina favoritfilmer även från sängen på övervåningen.

Sovrummet, lågt i tak men ändå med ett ljuvligt fönster som ger utsikt.

Huset har till och med en uteplats!

Här är hela klippet med Toms fantastiska hus!

Tänk vilken dröm att få bo så här mysigt! Tom är verkligen en driftig, ung man. Tryck nu på DELA så att dina vänner också får se det här drömhuset!