Åsnan Elvis försvinner spårlöst – men 5 minuter senare gör husse ett fynd som får tusentals att skratta

Den två veckor gamla åsnan Elvis försvann spårlöst och bonden kunde inte hitta den lille krabaten någonstans på sin bondgård.

Men just som han gett upp att leta efter sin lilla åsna hörde han ett ljud och hittade Elvis på det mest otänkbara av ställen.

Bonden och Elvis hade under fölets två veckor i livet kommit varandra väldigt nära. Så när bonden vaknade upp en dag utan att hitta Elvis blev han orolig.

Det är inte åsnan på bilden som förekommer i artikeln. Bildkälla: Mostphotos

Sökte över hela ägorna

I och med Elvis unga ålder har han för vana att ta sig en tupplur på lite olika ställen på bondgården, så bonden började leta på Elvis vanliga sovplatser.
Men när han inte hittat honom där så letade han över hela sina ägor efter den lille krabaten – men utan resultat och bonden misstänkte nu att någon stulit Elvis.

Nedstämd återvände bonden till huset för att ta tag i dagens sysslor. Då hörde han ett bekant ljud på farstutrappan.

Bildkälla: Youtube

Hundratusentals skrattar

Ljudet kom från hängmattan. När bonden gläntade på den så hittade han sin älskade Elvis där, sovandes utan några som helst bekymmer. Det är oklart hur den lille åsnan lyckats hoppa upp i hängmattan men där låg han. Bonden var snabbt framme med sin mobil och filmade det lilla miraklet.

Hundratusentals har nu sett klippet skrattat åt åsnans lilla äventyr! Tryck på dela-knappen så dina vänner också får se den söta lilla Elvis!