Bebis smyger fram till familjens hund – men titta nu när vovven vänder sig om

Att ha en hund förlänger verkligen livet. Någon som bryr sig om en och alltid finns där gör att man helt enkelt mår så mycket bättre.

Men även för små barn är det en fördel att växa upp med en vovve. De får tidigt lära sig att visa hänsyn samtidigt som de har en lekkamrat att busa runt med.

Klippet på den här bebisen och familjens hund har redan setts av miljontals – och när man ser klippet är det inte så konstigt.

En hund av rasen Siberian Husky är ganska stor och kan nog te sig lite skräckinjagande för många, både stora som små.

Smyger fram handen

Bebisen i den här familjen verkar dock helt orädd. Nyfiket kryper hon fram och smyger fram handen mot den för att klappa den ganska stora hunden som ligger och tar det lugnt på vardagsrumsmattan.

Hunden tar till en början inte så mycket notis om bebisen men när den får syn på den lille krabaten reagerar den på ett alldeles underbart sätt. Jag vill inte avslöja för mycket – det är bättre om ni bara kollar på klippet här nedanför.

Bebisen och hunden kommer av klippet att döma att ha mycket roligt i framtiden! Tryck på dela-knappen så dina vänner också får se det här underbara klippet!