Djuren får springa ut i snön för första gången – nu har klippet setts av över tre miljoner

Om det är några som alltid har förmågan att charma mig så är det djur.

Jag vet inte hur många klipp på nätet med söta djur som leker jag sett, men de får mig alltid på så gott humör, jag blir alldeles varm när jag ser hur de busar runt.

Det är både roligt och underbart att se dem leka, antingen på egen hand eller tillsammans med något annat djur.

Djurparker håller djuren fångna och de får inte vistas i naturen som de är skapta för, helst av allt hade jag sett dem få leva i det fria.

Men klippet här nedanför är bara för gulligt, när man ser det förstår man varför det setts av över tre miljoner människor.

Vinterhalvåret kan tyckas vara mörkt, kallt och trist. Men samtidigt är det ju så fint med snön som faller i lätta flingor och täcker hela marken i vitt samtidigt som luften blir lite friskare än vanligt.

Kastar sig ut i snön

Det var Oregon Zoo i USA som förra vintern fick se något så ovanligt som ett snöfall.

Flera av djuren som bor på djurparken har inte snö som en naturlig omgivning, vilket fick personalen att fundera på hur de skulle klara av den snötäckta marken.

Men precis som små barn tyckte alla djur, till och med elefanten, att snön vad kanonrolig att leka i – vilket också fångades på film.

Klippet har nu setts av mer än tre miljoner människor, och när man ser det förstår man verkligen varför! Se klippet här nedanför.

Visst är väl djur för härliga! Tryck på dela-knappen för att hylla alla djur!