Hunden spelar död för att slippa åka till veterinären – då hör hon 1 välbekant ljud vid dörren

Lulu är en exceptionellt smart hund som alltid vet när någonting är fel.

Hon har ingått i den här familjen i en tid nu och är oftast en frisk fläkt under dygnets första timmar. Den här underbara videon spelades in samma morgon som den lille vovven skulle till veterinären.

Det här hade hon givetvis full koll på – och valde då att spela död för att slippa. Det skulle dock inte gå att hålla sig hela vägen.

Vilken otroligt smart hund – och det är lätt att brista ut i skratt när man följer den här kampen i klippet nedan. Matten Micki är fullt medveten om vad hennes hund försöker med – och varje gång ordet ”veterinär” (”vet” på engelska) nämns så kan man nästan ana att lilla Lulu stelnar till. Hon vet säkerligen att besöket hos veterinären är oundvikligt, men den här rackaren tänker i alla fall ge det ett desperat försök.

Visste vad som behövdes

Jag kan dock verkligen relatera. Ingen djurägare tycker om att behöva ta sitt djur till veterinären, men det är samtidigt något som måste göras. Det är ju för ens sötnos bästa. Det kan dock vara lika jobbigt för husse eller matte som för djuret, men Micki skulle visa sig ha den perfekta lösningen den här morgonen. Hon visste exakt vad hon behövde göra för att få Lulu ur säng på glatt humör.

Youtube

Båda är riktigt envisa – det är något som är säkert. Även när filten åkt av hunden så verkar det som att hon aldrig ska vakna upp igen. Matte framkallar då ett välbekant ljud från andra sidan sängen – och då förändras plötsligt Lulus attityd till dagens uppdrag.

Blir riktigt bra ändå

Hon lär sig härmed att ”döda” valpar inte får några godsaker. Plötsligt blev det här en bra dag för den söta hunden!

Den här videon påminner mig faktiskt om när man själv var ung. Alla minns väl dagarna när man inte alls kände för att gå till skolan, men då kom föräldrarna in och slet av en täcket. Till slut brukade dagarna, trots det, bli rikligt bra ändå.

Sannolikt var det samma sak för Lulu!

Gör nu dina vänner en tjänst och DELA vidare det här underbara klippet!