Husse låtsas äta ur kattens matskål – se nu underbara reaktionen som får hela nätet att skratta

När jag växte upp hade vi två katter hemma, Mimmi och Laban. Det var alltid en himla fart på dem och de kunde dyka upp lite var som helst. Missarna såg till att det alltid var liv i huset – även under de gråaste dagarna.

Enda gången de lugnade ner sig och man hade koll dem var när det var matdags. Då stod de fint och käkade ur varsin matskål. Det verkade vara som en högtidsstund varje gång och så är det nog för rätt många djur.

Det var i alla fall roligt att beskåda hur de gick från 0 till 100 direkt efter att skålen var tom på mat. Då var det givetvis full fart igen!

Katter är mysiga, underbara små djur som alltid har för sig lite märkliga upptåg. Ibland kan de verkligen konsten att chocka oss människor med allt roligt som de lyckas ställa till med!

I det här klippet (nedan), som setts av över 5 miljoner människor, snor en husse sin katts matskål när missen står och äter.

När den söta katten märker vad som försiggår – och när husse dessutom låtsas äta upp all mat i skålen – gör missen något helt underbart!

Det är både sött och roligt på samma gång. Man kan nästan höra katten säga ”hallå där!” när skålen snabbt, med hjälp av vad som blir världens längsta framben, åker tillbaka till sin rättmätige ägare (som till slut givetvis, i lugn och ro, får äta klart)!

Det här gjorde verkligen min dag!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/XnxVF06gY8c” /]

Tryck nu på DELA om du också fick ett leende av det här härliga klippet!