Matte binder fast hund utanför butiken – men vovvens oväntade kontring får nu tusentals att skratta

Hundar är helt underbara, men oftast riktigt busiga!

Det är dock en stor del av deras charm. Man vet aldrig riktigt vad som ska hända när det finns en livlig vovve under samma tak och deras glädje får en ofta att må bra i hela kroppen. Det är få saker som är så härligt som att komma hem till en glad hund som viftar på svansen.

Jag jag var liten hade min familj en schäfer som hette Ludde. Han var en riktig spjuver som man aldrig kunde släppa ur sikte. Då hittade han på en väldans massa galenskap, men det var samtidigt omöjligt att sluta älska honom – hur mycket hyss han än ställde till med.

 

Det här fick nyligen en matte vid namn Lucie erfara när hon skulle in och köpa middag i en liten butik på Nya Zeeland. Sin vana trogen när hon var ute med hunden och handlade så skulle hon binda vovven Lily vid en stolpe utanför.

Hade rusar iväg

Den här gången valde hon en stång som höll upp en Coca-cola-flagga. Vad matte missade var att den knappt vägde någonting, men hon satte fast hunden med kopplet och steg sedan in i butiken i godan ro.

När Lily snabbt märkte att hon faktiskt inte var fast utanför butiken, utan bara hade en flagga som höll kvar henne – då var det full fart som gällde från det här lilla busfröt. Som tur väl var så vände sig matte om och såg att hennes vän hade rusat iväg.

Unilad

Lucie kunde därför springa ut ur butiken och ta upp jakten på Lily. Det var dessutom enkelt att följa henne då Coca-cola-flaggan hela tiden markerade var hunden befann sig.

Det hela slutade lyckligt och Lucie fick tag i sin hund utan att något hände. Det hela fångades dock på film av en övervakningskamera – och nu har tiotusentals människor skrattat åt det roliga klippet!

Vilket litet busfrö! Men tack gode Gud att allt slutade lyckligt!

Se själva klippet här nedanför!

[arve url=”//content.jwplatform.com/players/A7dNnoCZ-MmWOyG4Z.html” /]

Var inte snål nu, DELA vidare om du också älskar livliga och glada hundar!