Nya drömjobbet: Tjäna 160 000 kronor i månaden – på att leka med hundvalpar

Hundar är underbara varelser, de ger en så mycket glädje och så mycket lugn på samma gång. Oavsett vilket humör man är på så finns de där för en och leker, busar och tröstar.

Det är inte för inte som de kallas för människans bästa vän.

Att få jobba med hundar är för många en dröm men nu kan drömmen bli verklighet – och man kan dessutom tjäna storkovan på det, skriver sajten 9gag.

Det är restaurangen MUTTS i amerikanska Texas som nu utlyser en tjänst som helt enkelt går ut på att leka med hundar – dagarna i ända.

Lön: 920 kronor i timmen

Restaurangen är till för människor som inte kan slita sig från sina hundar utan vill ta med dem ut. Medan matte och husse får äta så får vovven leka med andra hundar i en intilliggande hundgård, och det är dit restaurangen söker folk.

Bildkälla: Pixabay

De behöver någon människa som ser efter hundarna i gården och de är mer än villiga att betala för det. Man tjänar nämligen hela 100 dollar i timmen, vilket motsvarar 920 kronor.

”Inga andra arbetsuppgifter”

En av grundarna till restaurangen, Kyle Noonan, säger att det är första gången de letar efter en hundskötare.
– Vi ser mycket fram emot ansökningarna. Oftast ingår det ju vissa andra arbetsuppgifter med den här typen av jobb, men inte hos oss. Det handlar bara om att ta hand om hundar, säger Kyle Noonan till 9gag.

Bildkälla: Shutterstock

Utöver att låta hundarna leka i gården så anordnar restaurangen ibland temadagar där både hundar och ägare får se på film tillsammans eller liknande.

För att söka jobbet behövs inga tidigare erfarenheter och ansökan måste vara inne före 12 november.

Bildkälla: Pixabay

Vilket underbart jobb det här verkar vara! Tryck nu på dela-knappen så att dina hundälskande vänner också får chansen att söka jobbet!