102-åringen chockar alla med sitt superdyk – hyllas nu av hundratusentals

Att vara 102 år – det är väl ingen ålder?

Fråga bara den här fantastiske krutgubben (nedan) som älskar att bada – och är som en fisk i vattnet.

Han plaskar dessutom runt med stil – och imponerar nu på hundratusentals!

Det sägs ju att ålder bara är en siffra. Ett uttjatat uttryck? Ja, kanske – men i många fall visar det sig också stämma ganska väl. I synnerhet när det kommer till den här 102-årige mannen. Han lever ett oerhört aktivt liv trots sin respektabla ålder. Om dagarna älskar han att åka på utflykter – gärna till havet.

Chockar alla – genom att dyka

På sin 102-årsdag blev han medbjuden av sitt barnbarn till en heldag ute på sjön. Gubben tackade givetvis ja och när man hade kommit en bit ut med båten var det dags för att bada.

Då dök barnbarnet i – och farfar ville självfallet inte vara sämre!

Youtube

102-åringen satt först tittade på när barnbarnet plaskade runt i vattnet – och det såg ju så kul ut. Varför inte hoppa i själv? Gubben ville dock inte göra någon halvmesyr och kliva ner försiktigt. Nej då, sådant är för amatörer!

Ska det badas, då ska det göras ordentligt! Det verkar i alla fall den här gamle mannen tycka!

102-åringen bestämde sig för att dyka ner i sjön – till allas stora förtret och förvåning. Eller ja, barnbarnet hejade givetvis på sin älskade farfar. Sedan hoppade åldringen i – som rena rama proffsdykaren!

Youtube

Gubben må vara hela 102 år, men det råder ingen tvekan om att han vet hur man har roligt här i livet. Om jag når hans imponerande ålder, så hoppas jag att jag kan dyka lika snyggt – men det känns å andra sidan högst tveksamt!

Vilken härlig krutgubbe!

Här chockar 102-åringen alla med sitt superdyk!

Ålder är verkligen bara en siffra, tryck nu på dela-knappen om du håller med! Den här krutgubben förtjänar ju att hyllas!