11 kvinnor avslöjar: Här är våra hemliga tankar om män – som vi aldrig vågar erkänna

Skillnaderna mellan kvinnor och män är ett ämne som har diskuterats sedan tidernas begynnelse. Vad skiljer oss och varför?

Frågor som dessa ger nästan alltid upphov till vilda diskussioner, framför allt om det är människor från båda könen närvarande.

Men det finns vissa saker hos det andra könet som vi aldrig skulle våga säga rakt ut. Sajten 9gag har dock frågat ett gäng kvinnor om deras mest hemliga tankar om män – här är 11 av dem.

1. Var tar pungkulorna vägen när ni cyklar?

2. Testiklar. De är så konstiga. Hur undviker ni att sätta er på dem av misstag hela tiden? Varför tar ni på dem hela tiden? Varför räcker det med att nudda en av dem för att förlama er?

”Som en förväntansfull hund”

3. Hela grejen med att få stånd är konstig. Känner man när blodet rusar ned i penis? Det skulle till exempel kännas superkonstigt om jag kunde känna massa blod rusa ut i min arm.

Bildkälla: Pixabay

4. Snoppen studsar när den blir hård. När jag tar av mig tröjan så ser man killens snopp studsa, som en förväntansfull hund. Det är så fascinerande.

5. Stånd som petar en i ryggen när man sover. Det är otroligt irriterande när man bara vill gosa med en kille.

6. Varför har killar handen i byxan hela tiden? Jag frågade min pojkvän och han sa att det bara var en vana, men jag har sett väldigt många göra det. Så himla konstigt.

7. Hur kan killar vara så fascinerande av bröst? Och hur lyckas killar glömma bort hur känsliga bröst är, det är inga bongotrummor liksom.

8. Varför är kiss och bajs så roligt? Varenda kille jag någonsin mött har skämtat om att bajsa eller att prutta.

Bildkälla: PxHere

”Munnen full av hår”

9. Alla jävla dumma påhitt. Slå varandra på axeln så hårt det går. Hoppa in i buskar. Hur överlever killar tills de blir äldre än sex?!

10. Hur dåliga de är på att raka sig där nere. Det är inte speciellt omtänksamt att inte raka sig, men samtidigt förvänta sig att en tjej ska vara renrakad. Lite hår är såklart okej, men det är inte så kul att få munnen full av hår när man är därnere.

11. Så fort killar ses i grupp händer det massor av konstiga saker. När tjejer så händer inget speciellt, vi pratar mest. Men när killar ses så händer alltid massa konstiga saker. Det är väldigt underhållande!

Bildkälla: Pixabay

Har du något du tänkt på som fanns med på listan? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!