Caelie vattnar sin perfekta växt varje dag – 2 år senare inser hon det otroliga

En dedikerad växtägare spenderade två år av sitt liv med att vattna och ta hand om sin älskade lila suckulent.

Mamman var så stolt över hur perfekt och välskött den var att hon bestämde sig för att plantera om sin växt för att på så vis ge den extra kärlek.

Då gjorde hon dock en minst sagt pinsam upptäckt.

Caelie Wilkes är en passionerad mamma som älskar allt levande. Hon har bland annat en förkärlek till växter – och under de 2 senaste åren har hon dagligen lagt ner tid på sin helt perfekta suckulent, skriver Ladbible.

Gjorde en pinsam upptäckt

Den har sedan dag 1 varit otroligt fin och välmående. Bland annat för att Caelie vattnat och tagit hand om den dagligen.

Bild: Facebook

Det har i alla fall varit vad hon trott. När det blev dags för att plantera om växten skulle hon dock göra en pinsam och otrolig upptäckt.

Oh hey, im feeling human again.

Gepostet von Caelie Wilkes am Donnerstag, 15. August 2019

Mamman tog upp sin gröna älskling från krukan och var redo att ta hand om blöt jord och smutsiga rötter, men då möttes hon i stället av polystyren – en slags billig termoplast.

Då visade det sig att det inte var någon levande suckulent som hon tagit så väl hand om under åren – utan en konstgjord växt i plast.

Bild: Facebook

Caelie blev så pass häpen, chockad och bestört att hon bestämde sig för att dela med sig av sin märkliga upptäckt. I ett inlägg på Facebook skriver hon om händelsen, som nu fått flera tusen att reagera.

”Jag tvättade bladen”

Många medier har dessutom rapporterat om det komiska misstaget.

Story time. I’ve had this beautiful succulent for about 2 years now. I was so proud of this plant. It was full,…

Gepostet von Caelie Wilkes am Freitag, 28. Februar 2020

”Jag har haft den här vackra suckulenten i ungefär 2 år nu. Jag var så stolt över den här växten. Den var blomstrande, hade fina färger och var överlag en perfekt planta. Jag hade en vattningsplan för den, om någon annan försökte vattna min suckulent blev jag defensiv för att jag var så mån om att den skulle tas väl om hand. Jag älskade verkligen min suckulent.”

”I dag bestämde jag mig för att det var dags att plantera om den. Jag hittade en söt vas som passade perfekt, tog därför ut den ur originalförpackningen som jag köpte den i, men fick då reda på att den var i plast. Jag la så mycket kärlek på den här växten – jag tvättade bladen…”, skriver mamman.

Känner du någon som också älskar växter? Tagga då den personen på Facebook, eller dela vidare den här söta nyheten till dina vänner! Det kommer garanterat bjuda på ett och annat skratt!