Doktorn har hyllad rutin för att vårda bebisar – se nu otroliga reaktionen när han ger flickan en spruta

Jag har alltid haft stor respekt för människor som jobbar inom vården. De har otroligt mycket att göra, men står vanligtvis för ett trevligt bemötande – och gör allt de kan för att erbjuda en den optimala vården.

Att jobba med bebisar måste vara extra svårt. Man vill givetvis vara så försiktig som det bara går med de små liven, som ju inte heller kan berätta hur de mår eller känner. Jag kan tänka mig att det måste vara frustrerande ibland.

Som läkare måste man försöka vårda vuxna och barn på olika sätt. Beroende på ålder har man ju olika behov som måste tillgodoses – och när det gäller bebisar kan det till stor del handla om att avdramatisera något som annars kan verka läskigt.

En sådan sak är att få sprutor. Det tyckte jag själv var lite otäckt ända upp i tonåren, men sedan har man lärt sig att det där sticket inte alls är så farligt. Jag minns dock att det verkligen underlättade om läkaren hade förståelse och var försiktig.

Sticker till med nålen

Så är det verkligen med doktorn i det här klippet. Han har blivit en internetsensation på grund av sitt unika sätt att hantera småbarn på. I synnerhet när han ska ge dem sprutor, som många tycker är läskigt och dessutom gör lite ont.

Youtube/Daily Mail

I det här klippet (nedan) har en mamma filmat när hon, pappa och deras lill dotter är hos den berömda läkaren – och det är dags för flickan att få två viktiga sprutor. Då kör läkaren igång med sin rutin och kolla nu reaktionen när han väl tar av skyddet längst upp på sprutan och sticker till med nålen.

Hans trick funkar en av två gånger och det är ju faktiskt otroligt bra utdelning. De allra flesta hade enbart mötts av gallskrik och gråt. Både mamman och pappan verkar älska hur mannen handskas med deras älskade lilla flicka!

Kolla nu in det klockrena klippet!

Jag tycker att den här doktorn är helt underbar! Tryck nu på DELA för att hylla alla hjältar inom vården!