Drömjobbet för alla med snuskig fantasi: Tjäna tusenlappar på att testa nya sexställningar

Det finns många delar som måste stämma överens för att ett förhållande, eller äkstenskap med för den delen, ska vara bra.

Man måste lita på varandra, vara ärliga mot varandra, visa varandra uppskattning – och ha ett fungerande samliv.

Hemsidan Sex Positions Online bedriver forskning kring sex och samlevnad. Enligt en undersökning från dem så har 54 procent av människor över 65 för lite sex, trots att hela 76 procent av deltagarna anser att sex är en jätteviktig komponent i ett förhållande.

Därför söker nu Sex Positions Online nu efter ett par som är villiga att prova och recensera olika sexställningar, som ska hjälpa äldre människor att få lite mer fart mellan lakanen, skriver sajten VT.

Missionären, Doggy style, Lotusblomman, Fjärilen, Amazonen – för att bara nämna några få. Sexställningar har onekligen roliga namn, och nu finns chansen att tjäna tusenlappar på att testa dem med sin älskling.

Jobbet: Prova nya sexställningar

Själva idén kommer från sajten Sex Positions Online som alltså vill att våra äldre ska få lite inspiration i sängkammaren, därför ska de nu starta en egen kategori som fokuserar på njutning när man är över 60 år fyllda.

Vad går då själva jobbet ut på?

Jo, man ska alltså – tillsammans med en partner – prova fyra olika, nya sexställningar i månaden och sedan recensera dem för sajtens räkning.

För ”besväret” får man 3 000 pund per par, vilket motsvarar ungefär 34 000 svenska kronor.

Bildkälla: Shutterstock

Själva arbetet pågår i två månader, vilket alltså innebär att man ska prova totalt åtta nya sexställningar.

”Mer sex åt äldre”

Det saknas definitivt inte intresse för att prova nya saker i sängen, trots att man fyllt 60.

I undersökningen som nämns ovan visade det sig att 51 procent gärna skulle prova något nytt och hela 87 procent ville väldigt gärna prova något nytt.

– Bara för att man fyllt 60 så betyder inte det att man tappar all sin lust. Det här är lite tabubelagt, vilket gör att äldre inte har någonstans att vända sig när de vill ha inspiration om hur de kan njuta av sex, säger James, grundare av sajten, till VT.

Vill man söka så finns det två krav: man måste kunna recensera sexställningarna på engelska samt vara över 60 år fyllda.

Bildkälla: Shutterstock

Vill man söka så gör man det här.

Vilket klockrent initiativ, eller hur? Klart att man ska få njuta av sex trots att man är över 60!

Tryck nu på DELA-knappen för att informera dina vänner om det här!