Härliga klippet: Han ska lära dottern att säga ”pappa” – då charmar flickan miljontals

Något av det absolut mest smittsamma som finns är ju härliga skratt. Tur är väl det, för det finns ju inget mer underbart än när det riktigt bubblar av lycka i hela kroppen. Bara genom att höra andra ha roligt, så kan man bli på otroligt bra humör.

När människor i ens närhet brister ut i gapskratt så är det ju stört omöjligt att inte dras med.

Jag kan minnas tillbaka på massvis av tillfällen då man haft riktigt roligt tillsammans med sina vänner – och det som hållit alla skrattsalvorna levande är den enkla anledningen att de som är runtomkring inte kan hålla tillbaka sina garv.

Om ett gott skratt nu förlänger livet är sådana tillfällen nog helt nödvändiga!

Ett helt fantastiskt bevis på hur himla smittsamt skratt kan vara är det här otroliga klippet (längre ner). Det har setts av över 1 miljon tittare på nätet – och efter att själv ha tittat på det så är det lätt att förstå varför det är så pass populärt.

Ska lära sig säga ”pappa”

Så fort jag insåg hur charmigt det var kände jag att det måste delas med er. Jag har suttit och skrattat gott åt det här flera gånger nu bakom datorskärmen. Jag kan garantera att du inte kommer att bli besviken!

Youtube

Det är en pappa som bär sin lilla dotter Nowah på ryggen. Flickan har precis lärt sig att säga ”mamma” och nu tycker farsan att det allt är dags för dottern att uttala ”pappa”. Det ska dock visa sig vara något svårare.

Det finns dock en anledning till det. Han säger ordet ”pappa”, som barnet då ska upprepa, på ett nästan lite tyskt vis. Det finner dottern otroligt kul. Hennes underbara skratt smittar verkligen av sig. Fråga bara pappan som brister ut i garv flera, flera gånger.

Youtube

I all sin enkelhet är den här videosnutten helt fantastisk! Det verkar dessutom som att den lilla flickan lär sig något – även om ”pappa” kanske inte sägs helt perfekt. Mer som ”babba”, men det är ju i alla fall en början. Om inte annat en helt bedårande sådan!

Snåla inte nu, sprid glädje i dag genom att trycka på dela-knappen här nedanför, så att fler får se det här söta klippet!