Kärleksparet tar med busig valp till bröllopsfotografen – då tar hunden hela nätet med storm

En av de roligaste förberedelserna inför ett bröllop är att ta ”före-bilder”. Det här är nog större utomlands än i Sverige, men jag känner flera par som gått till en fotograf några dagar eller veckor innan den stora händelsen.

De här bilderna ska visa den villkorslösa kärleken mellan två förälskade människor – och kan vara härliga att titta tillbaka på när man 20 år senare väl fallit in i vardagen som gifta. En del menar att det här är sista chansen att föreviga den där pirrande känslan inför att man lovar varandra evig kärlek.

Ett par från Brasilien som valde att gå till en bröllopsfotograf en tid innan sitt bröllop kommer garanterat aldrig att glömma den här fina stunden. Kanske dock av en lite annan anledning än de flesta andra.

32-årige Alfredo och 26-åriga Joyce hade nämligen tagit med sin busiga valp Thor till mötet. Den 9 månader gamla hunden tyckte det var trist att sitta snällt hos husse och matte medan de skulle titta djupt in i varandras ögon.

Nej, nu fanns ett tillfälle för att leka och ställa till med bus. Fotografen Nicolas Carrelo, som hade kameran i högsta hugg, valde att knäppa bilder samtidigt som hundägarna försökte få kontroll på sin söta valp.

Fick ta hjälp av familjen

Fotona lades sedan ut på nätet – och gjorde enorm succé. Nu är det betydligt fler (över 6 miljoner människor!) som kommer att kunna se tillbaka på den här härliga tiden innan det brasilianska paret gifte sig med varandra.

Bild: Nicolas Carrelo

I och med att Thor fullständigt tog över fotograferingen, så blev husse och matte tvungna att boka en ny vid ett senare tillfälle. Då man inte ville lämna sin hund ensam såg man då till att han vaktades av deras familj.

Bild: Nicolas Carrelo

Med andra ord löste sig allting perfekt – och det här lyckliga brudparet fick förutom en privat fotografering på egen hand ett gäng underbara bilder att se tillbaka på när deras hund blivit äldre och eventuellt mindre busig.

Bild: Nicolas Carrelo

Se nu fler av de klockrena bilderna här nedan! Det är omöjligt att inte få ett stort leende på läpparna!

Bild: Nicolas Carrelo
Bild: Nicolas Carrelo
Bild: Nicolas Carrelo
Bild: Nicolas Carrelo
Bild: Nicolas Carrelo
Bild: Nicolas Carrelo
Bild: Nicolas Carrelo

Helt underbart!

Tyckte du också att bilderna var härliga? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får se de här bedårande och kärleksfulla fotona!