Late pappan sover hela dagarna efter förlossningen – mammans vassa hämnd får alla mammor att skratta

Late pappan sover hela dagarna efter förlossningen – mammans vassa hämnd får alla mammor att skratta

Alla föräldrar håller nog med om att ens barn är det mest värdefulla man har. Ögonblicket de kommer till världen förändras ens liv för alltid till det bättre.

Det är ett liv man själv varit med och skapat. Under åren som kommer så får man se det lila knytet som först mest skriker och bajsar bli en egen människa, med viljor och åsikter.

Småbarnsåren brukar dock innebära en hel del sömnbrist, framför allt när barnet är alldeles nyfött. Då vaknas det i tid och otid för att matas, bytas på och bara hålla om.

När mamman Samantha Mravik-Miller märkte att hennes make Chad Miller somnade om och om igen efter att deras son precis fötts bestämde hon sig för att hålla honom vaken – på ett minst sagt kreativt sätt.

Paret Miller har sedan tidigare två barn men i december förra året var det dags för familjen att bli ytterligare en medlem rikare.

Mamma Samantha födde en frisk liten son till världen men fick sedan vänta några nätter på sjukhuset för att säkerställa bebisens välmående.

Kunde inte hålla sig vaken

De första nätterna brukar innebära många vakna timmar för båda föräldrarna. Men i fallet Miller så lyckades inte pappa Chad hålla sig vaken, utan somnade titt som tätt.

Mamma Samantha hade dock smitt en briljant plan – hon hade nämligen med sig en leksakspistol som skjuter mjuka skott till sjukhuset som hon sköt med på sin make med för att hålla honom vaken.

Mom hack level 1,0000Worried about the nights in the hospital with your new born & dad sleeping?Well… then don’t forget one of these in your hospital bag 🤣

Posted by Samantha Mravik-Miller on Sunday, December 15, 2019

”Mamma-trick nivå 10 000! Orolig över nätterna på sjukhuset med din nyfödda son och pappan sovandes? Glöm inte att ta med en sådan här i babyväskan!” står det i ett Facebookinlägg Samantha publicerade efter att sonen fötts.

Hyllas av tusentals mammor

Samanthas Facebookinlägg har fått mycket uppmärksamhet och tusentals föräldrar har stämt in i hyllningskören över hennes smarta tilltag. Något hon lärt sig efterhand.

– Jag packade ned pistolen för när vår femårige son föddes sov min man hela tiden när han skrek på sjukhuset, säger Samantha till sajten Romper.

Till slut fick den lyckliga, och sannolikt trötta, familjen åka hem från sjukhuset och börja sitt liv som en lite större familj än tidigare.

Homeward bound! One year ago today, I was checking into Meriter & today we are checking out with a healthy baby boy.Never give up faith & hope 💗God is so so good! Cannot wait to be home with all my boys 💙

Posted by Samantha Mravik-Miller on Sunday, December 15, 2019

Vilken smart mamma, tänk om man hade klurat ut det här själv!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta idag!