Mamman säljer familjens gamla ”soptunna” till hus – beskrivningen får nu hela nätet att vika sig av skratt

När det kommer till att köpa bostad, oavsett om det är en villa, en lägenhet eller vad som helst, så gäller det att se upp med mäklarna.

Fastighetsmäklare har ett rykte om sig att tumma lite på sanningen här och där, för att få hemmet de säljer att verka mer attraktivt än vad det i själva verket är.

Men det kan man inte direkt anklaga Katie Perkins för. Den engelska fembarnsmammans annons för familjens tillfälliga hus är brutalt ärlig – och gör just nu succé på nätet, skriver The Mirror.

Katie Perkins bor med sin make och fem barn i engelska Glastonbury.

Under de sju senaste åren har familjen byggt på sitt drömhus, och under tiden har de bott i ett tillfälligt hus på samma tomt.

Brutalt ärlig annons

Men nu börjar det riktiga huset stå klart, och det har blivit dags att sälja det tillfälliga huset, som är rörligt.

Bildkälla: Facebook

Då de är sju stycken i Katies familj, varav fem barn, har de nött ned det tillfälliga huset ganska rejält, något som Katie inte direkt sticker under stolen med i sin annons, som hon publicerat på Facebook.

Istället är Katie brutalt ärlig och skräder inte orden.

Bildkälla: Facebook

”Uråldrig 27-årig husvagn till salu. Den är inte i gott skick. Den är inte fin. Det är en soptunna med hjul. Det blir jävligt varmt på sommaren och jävligt kallt på vintern i den. Ugnen är skit. Kylen är skit. Frysen är skit,” går det bland annat att läsa i den roliga annonsen.

Bildkälla: Facebook

Men det är inte bara ”negativa” besked om boendet. Vidare skriver Katie:

”Det medföljer ett par gamla skor i garderoben. Abstrakt konst på väggarna från mina barn. Några spritflaskor under diskhon.”

Bildkälla: Facebook

Priset: Vin

Hemmet är ändå ganska rymligt, men trots det vill inte Katie ha särskilt mycket betalt.

Priset ligger nämligen på ett par boxar vin.

”Om du ser den här annonsen kan du säkert komma på något roligt att göra med den, jag bryr mig dock inte ett skit om vad. Sängarna är helt förstörda men går säkert att använda till något.

Bildkälla: Facebook

Se bara till att få bort den här skiten från min tomt. Jag skulle vilja säga att jag trivts med att bo i den, men då skulle jag ljuga. Bilderna på insidan av huset är skit. Ha så kul!”

Hela den klockrena annonsen hittar du här.

Tryck gärna på dela-knappen om du tyckte att annonsen var rolig, så kan du passa på att bjuda dina vänner på ett gott skratt i dag!