Pojken säger sig ha en tvilling i skolan – då ser mamma bilden och bryter ihop

Jag skulle gärna vilja veta vad som försiggår i huvudet på ett barn. De lever ett liv förhoppningsvis fullt av glädje och nyfikenhet – och kanske det allra bästa är att de är ärliga med sina åsikter.

Förskolebarnet Myles hade en bästa kompis i skolan och de var helt oskiljaktiga. De hade inte lekt hemma än så deras föräldrar kände inte varandra.

En dag var det dags för ”tvillingdagen” i skolan och Myles visste direkt vem han vill para ihop sig med. Han berättade för sin mamma vilka kläder de skulle ha och allt gick bra. Väl på tvillingdagen fick mamman en bild av de två barnen – som omgående fick henne att börja gråta.

På förskolan närmade sig ”tvillingdagen”. Det var en rolig temadag för barnen där de parade ihop sig två och två och hade samma kläder.

”Tjatade om att de såg likadana ut”

Pojken Myles hade länge varit bästa vän med sin kompis Tanner – och de bestämde sig för att para ihop sig. Deras föräldrar kände inte varandra och de hade ännu inte lekt hemma hos den andre.

Väl där hemma bad Myles mamma Britney Tankersley om att få köpa lite kläder. Britney var inte helt säker på vem det var och kunde inte höra av sig till Tanners mamma.

”Han tjatade om att de såg likadana ut. ‘Vi har båda bruna ögon och mörkt hår’ sa han (Myles) och han var helt orubblig. Så jag åkte till affären och tänkte smått irriterande att jag var för gammal för det här”, skriver Britney i ett inlägg på Facebook.

Bild: Facebook/Britney Tankersley

Britney spenderade minst en timme på att försöka få tag på Tanners mamma och åkte på kvällen till butiken nära deras hem i Alabama, USA. Hon hittade två fina skjortor med texten ”framtida ledare” på i deras storlekar – och slog till.

Mamman började gråta

Efter den sena shoppingen för en outfit till Tanner och Myles inför ”tvillingdagen” ville hon verkligen få se en bild på det hon åstadkommit. Hon hörde av sig till barnens lärare och bad hen ta en bild på dem i deras nya outfits.

Bild: Facebook/Britney Tankersley

Myles, som har en hörapparat, insisterade på att han och Tanner verkligen var som tvillingar. De såg så lika ut och Britney kunde knappt bärga sig över att få se en bild på de två.

När hon väl fick bilden på sin telefon blev hon chockad och rörd. Hon började gråta.

Late last night Myles went on & on about how he had to be twins with a boy in his class for Twin Day because they look…

Gepostet von Britney Tankersley am Dienstag, 29. Oktober 2019

”Det är uppenbart att Myles och Tanner är två väldigt olika barn, men Myles ser inte det. Skulle inte världen vara en så mycket bättre plats om alla såg världen genom ögonen på de här två femåringarna?”, skriver Britney på Facebook.

”Jag grät så mycket för att det var så fint. Jag vet så klart att de ser olika ut. Men han såg inte det. Det är den gulligaste saken jag sett i hela världen”.

Har börjat umgås

Britney valde att lägga ut allting på Facebook och det tog rejält med fart. Inlägget har delats över 280 000 gånger och i kommentarsfältet får Tanner och Myles obegränsat med kärlek.

Det visade sig att Myles och Tanner bara bodde några minuter ifrån varandra och familjerna har nu spenderat en hel del tid tillsammans.

Britney har verkligen rätt i att världen hade sett bättre ut om alla såg den ur Myles och Tanners ögon. Två fantastiska barn med ett långt och härligt liv framför sig!

Snälla, DELA vidare artikeln för att hylla de här underbara pojkarna!