Rosemarie, 78, köper 30-pack ”tepåsar” – visar sig vara lyxiga kondomer

Det är inte alltid lätt att bli gammal, men det gäller samtidigt att kunna ha roligt på ålderns höst – och att skratta åt de små krämporna som kan dyka upp. Det tycker i alla fall en 76-årig mormor som glömde sina glasögon när hon skulle iväg och handla.

Det slutade nämligen med att hon misstog ett storpack kondomer för vanliga tepåsar, skriver Unilad. Misstaget märktes dock först när hon kom hem – men nu hyllas krutgumman av tusentals.

Ja, Rosemarie Riley har under de senaste timmarna blivit lite av en sensation på nätet. Den 76-åriga damen, som har åtta barnbarn, begick det lite pinsamma misstaget under tisdagen då hon var iväg och handlade.

Tepåsarna var egentligen kondomer

Damen glömde sina glasögon hemma, vilket ledde till att det blev lite fel när hon skulle lägga ner ett paket med tepåsar i sin varukorg. Det var nämligen något HELT ANNAT – närmare bestämt ett 30-pack tunna Durex-kondomer.

Shutterstock

Den söta missen uppdagades när hon kom hem – och 78-åriga maken John undrade varför Rosemarie handlat kondomer. Dyra sådana, dessutom.

Det gamla paret fick helt enkelt be barnbarnet Gemma att åka till affären och lämna tillbaka preventivmedlet för över 200 kronor, vilket 29-åringen gjorde – efter att ha avlossat en ordentlig skrattsalva.

Blev en succé på nätet

Hon passade dessutom på att berätta om det hela på Facebook – och det tog inte lång tid innan inlägget fått över 12 000 gilla-markeringar, kommentarer och delningar.

– Jag har inte slutat skratta – och det har fått många människor att gråta av skratt. Jag såg paketet och frågade ”Varför har du köpt dessa?”. Hon märkte inte vad de egentligen var förrän min morfar läste på kvittot, säger Gemma, enligt Unilad.

Wikimedia Commons

Vem vet – kondomer kanske kan användas som tepåsar, det kanske i alla fall kan vara värt att testa. Jag skulle dock inte rekommendera att prova på det motsatta.

Det är dock helt omöjligt att inte få sig ett brett leende av den här söta, underbara och roliga lilla berättelsen.

Vilken härlig gumma! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!