Underbart klipp: 10-åring och hennes farfar dansar framför familjen – slutet är helt klockrent!

Om det är något som kan få mig på riktigt bra humör så är det bevis på att vi kan mötas över generationsgränserna! Bara för att man är gammal eller ung så behöver det nödvändigtvis inte hindra oss från det vi vill.

Ålder är ju faktiskt bara en siffra – i alla fall om man vill se det på det härliga viset!

Därför går det också att ha roligt tillsammans även om det skiljer 40, 50 eller kanske 60 år!

Tidigare i höstas fick vi ett helt underbart bevis på det när ett klipp på den 10-åriga flickan Maeve och hennes 72-årige farfar spreds som en löpeld på nätet. Trots att det skiljer hela 62 år på dem så älskar de att göra saker tillsammans.

Uppträder efter 6 lektioner

Visst, vi är många som tycker om att göra aktiviteter med våra barnbarn, men den här krutgubben tar det faktiskt ett steg längre än vad många andra i hans ålder klarar av.

Youtube

Det var några månader innan den här videosnutten spelades in Maeve hade frågat sin farfar om han kunde tänka sig att gå med henne på lektioner i steppdans. Tanken var att man skulle gå två och två för att kunna dansa som en duo, enligt Youtube-användaren Jamie J, som också är flickans mamma.

Givetvis så ställde pensionären upp!

Sex lektioner senare hade de ett uppträdande tillsammans framför släkten – och resultatet av deras träning ihop är riktigt imponerande. Det är faktiskt helt omöjligt att inte få ett leende på läpparna!

Youtube

När de kliver upp på dansgolvet verkar allt lugnt och sansat, men när de vänder sig mot publiken och musiken startar, så förstår man snabbt att det här är något alldeles extra!

Kolla nu själv in det mysiga klippet – och håll framför allt ögonen på farfar i slutet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/GQ_QgAjSO1g” /]

Vilket underbart danspar! Flickan och hennes farfar verkar ha en underbar relation och har verkligen roligt tillsammans! Jag tycker att det här var otroligt mysigt! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så att även dina vänner kan få se det här!