18-åring skämmer ut Bosse inför hela baren, 30 min senare tar han hämnd som får henne att tappa andan

Jag tror nästan inte det finns något värre än att skämma ut sig, eller göra något pinsamt, framför en stor grupp människor. Många av oss blir generade och helt röda i ansiktet så fort blickar riktas mot en, medan en viss skara människor alltid lyckas med konststycket att skratta bort det hela.

Men när man står där med byxorna nere (inte bokstavligt talat kanske) så är det få saker som är så effektivt som att komma på en smart kontring. Det kan dessutom få de som nyss fnissat åt dig att i stället ta ditt parti. Plötsligt har du gått från utskämd till geni i åskådarnas ögon!

Den här historien handlar lite om det. Jag vet faktiskt inte om den hänt på riktigt eller om den är fiktiv, men jag tycker inte att det spelar så himla stor roll. Jag fick mig ett riktigt gott skratt – och kände att jag måste få dela den med er!

Mannens kommentar i slutet är verkligen klockren! Snacka om att ge tillbaka på bästa sätt!

 

En lite äldre man vid namn Bosse kommer in på en bar i Motala. Efter bara några sekunder ser han en otroligt snygg, 18-årig blondin sitta ensam vid ett bord längre bort.

”Men där har man ju ändå inte en chans. Tänk om det varit så bra”, funderar han och sätter sig en bit därifrån.

Blondin
PxHere

Men efter att ett antal glas glidit ner innanför västen så har dock modet och självförtroendet fått sig en ordentlig kick. Den vackra kvinnan sitter fortfarande ensam och Bosse tror sig dessutom ha fått några blickar från hennes håll.

”Fasen, det kanske inte är helt omöjligt ändå”, börjar han tänka.

Så efter att ha svept i sig det sjunde glaset smyger Bosse bort mot 18-åringens bord. Han lutar sig lite försynt mot henne.

– Ursäkta mig damen, men vad heter du då? frågar han

– Jenny, svarar hon avmätt.

– Får man slå sig ner och prata en liten stund? undrar Bosse vänligt.

Blondinen tittar upp på honom och vrålar till svar, så att hela baren hör:

– NEJ, FRÄMLING! JAG TÄNKER VERKLIGEN INTE LIGGA MED DIG I NATT!

Återfår lugnet

Det här var ju inte alls vad Bosse hade väntat sig. Han blir stel som en pinne, men lunkar sedan skamset tillbaka till sitt bord. Svetten rinner och känslan av pinsamhet är påtaglig när hela baren, minst 50 personer, nu stirrar på honom.

Wikimedia Commons

Men 30 minuter passerar och mannen börjar återfå lugnet när den vackra kvinnan plötsligt kommer bort till Bosses bord.

– Jag vill verkligen be om ursäkt för förut, viskar hon. Men jag studerar psykologi och skriver ett arbete just nu om hur människor reagerar på pinsamma situationer…

Bosse tittar upp.

– Okej, där ser man. Själv är jag advokat och har blykoll på hur jag får folk att känna sig skyldiga.

Sedan harklar han sig, tar ett djupt andetag och vrålar:

– 3 000 SPÄNN FÖR EN HEL NATT! VAD FASEN MENAR DU MED DET?!

Snåla inte nu, tryck gärna på dela-knappen om du skrattade! Det finns säkert någon bland dina vänner som behöver muntras upp i dag!