18-åring sliter av sig kläderna och vill ta Johans oskuld, då viskar han 5 ord som han får ångra för evigt

18-åring sliter av sig kläderna och vill ta Johans oskuld, då viskar han 5 ord som han får ångra för evigt

Romans på jobbet är ofta bäddat för trubbel om du frågar mig. Min pappa brukade säga att man inte ska, ursäkta språket, ”Ska skita där man äter”.

Men det är väl trots allt ganska vanligt, kan jag tro. Det är ju ändå vanligtvis via arbetet som man träffar mest folk.

Den här historien handlar om ett par kollegor som bestämmer sig för att testa lyckan som kärlekspar, men det går inte riktigt som de hade tänkt sig.

Jag hörde den här fräckisen för första gången för kanske 10-15 år sedan, men det är en riktig klassiker som håller än i dag. Även om jag faktiskt hört den innan, om än i lite annan tappning, så skrattade jag högt på slutet!

Johan och Johanna var kollegor och jobbade på samma kontor. Johan, som var lite blyg av sig, hade gått och blivit kär i Johanna som till skillnad från honom snarare var känd för det motsatta.

Hon var väldigt utåtriktad och hade lätt för att ta för sig – trots att hon var relativt ny på jobbet och bara 18 år gammal.

Efter många om och men tog Johan dock mod till sig och bjöd ut Johanna på en dejt. Hon tackade ja och de bestämde att de skulle ses redan samma kväll. Johan skulle komma och hämta henne vid 19-tiden.

På väg hem till Johanna så stannade Johan till i en blomsterbutik och köpte ett fång röda rosor – så som hans mor hade uppfostrat sin gosse att göra när han skulle uppvakta en vacker kvinna. När han kom fram till Johannas lägenhet ringde han lite nervöst på dörren.

Johanna öppnade dörren och fick rosorna som var inlindade i papper. När hon rev av pappret och såg vad paketet innehöll blev hon genast så till sig att hon fullkomligt slet av sig kläderna och slängde sig naken på rygg i soffan.

Hon särade inbjudande på benen och ropade: ”Det här är för blommorna, Johan!”

Stackars blyge Johan visste inte riktigt vart han skulle ta vägen. Efter en liten stund stammade han lite försiktigt fram: ”Har du verkligen ingen vas?”

Det är inte så lätt när man är blyg och ovan…

Dela gärna vidare den här historien om du tyckte att den var rolig!