91-åring kräver spermaprov ett hos läkaren – 3 dagar senare nås han av ett chockerande besked

Kroppen kan bli lite tuff att ha att göra med på äldre dagar. Därför är det givetvis bra att åldringarna slipper jobba – det blir ju för många nästan en heltidssyssla att ta rätt piller, vitaminer och behandlingar.

Det är visserligen kanske en överdrift – men när man når en viss ålder förtjänar man så klart att njuta av ledighet och att kunna göra det man vill.

Det viktigaste är då att hälsan är med – och ett sätt för att trivas med tillvaron är givetvis att ha kul och skratta. Dessutom är delad glädje dubbel glädje, som min mormor brukar säga – och det ligger verkligen något i det.

Den här roliga historien bjöd mig på precis det! Jag hoppas att även du ska tycka om den!

En 91-årig man från Motala gick till doktorn och ville prompt få gjort ett spermatest.

Läkaren var lite skeptisk, men gav mannen en liten behållare och sa:

– Ta den här burken och kom tillbaka om 3 dagar med ett spermaprov.

Så på fredagen kom mannen på återbesök och överräckte lite besviket burken till läkaren. Den var dock precis lika ren och tom som för 3 dagar sedan.

Doktorn undrade vad som hände och den gamle gubben sa:

– Jo, doktorn. Det är så här – först försökte jag med högra handen, inget hände. Sedan försökte jag med vänstra handen, fortfarande hände inget. Då kallade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med vänstra handen, fortfarande hände inget. Hon försökte då med munnen – först med tänderna i, sedan utan tänder, men fortfarande hände inget.

91-åringen suckade och fortsatte:

– Vi ringde till och med på hos vår granne Agneta – och hon är bara 76. Hon försökte också. Först med båda händerna, sedan i armhålan. Hon försökte till och med att klämma den mellan sina knän, men inget hände.

Doktorn var helt i chock.

– Ni kan inte mena allvar? Bad ni verkligen grannen om hjälp?!

– Jo, sa den gamle mannen. Och vad vi än försökte med så fick vi inte av det där förbannade locket!

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt! Det finns säkert någon av dina vänner som kan behöva muntras upp i dag!