Chauffören skämmer ut mamma på bussen – klockrena revanschen får honom knäpptyst

Att uppfostrasina barn är en emellanåt svår balansgång. Samtidigt som man vill att de ska lära sig saker och få vetskap om livets alla sanningar så finns det givetvis en del som man nog bör vänta med att upplysa de små om.

Det gäller att låta saker och ting ta sin tid. Det mesta brukar ju komma ganska naturligt. En del föräldrar är mer rakt på, medan vissa vill ta det lite lugnare. Det finns vanligtvis inget rätt och fel – så länge man använder sunt förnuft.

Den här roliga historien handlar lite om det. Den är av det lite fräckare slaget, men jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet. Kvinnans kontring är klockren!

En mamma och hennes 5-åriga son är på bussen. De ska gå av vid den sista hållplatsen och det är ett 10-tal människor kvar, samt chauffören, när de närmar sig slutdestinationen.

Det är rätt sent och de passerar plötsligt ett gatuhörn där det står två unga, prostituerade kvinnor.

– Mamma! Vad gör de där tjejerna ute så sent på kvällen? undrar sonen.

Pixabay

Hon hade alltid försökt uppfostra sin son med sunda värderingar, en god kvinnosyn och tyckte att han ännu var lite för ung för att få veta vad det där egentligen handlade om. Nu kändes i alla fall inte som rätt tid för att ta just det där samtalet.

– Lille vän, det är som så att de där tjejerna har ett jobb, men de har inte tillräckligt med pengar för att ha sin egen bil. Därför väntar de på att deras män ska komma och hämta upp dem, förklarar hon.

Då vänder sig busschauffören, som är en otrevlig surgubbe, om och ropar så att alla hör:

– Varför ljuger du för din son, kärring?!

Pixabay

Sedan tittar han på pojken.

– Det där är prostituerade, grabben! De har sex med män för pengar! De horar ut sig. Det ska du veta!

Pojken funderar en kort stund, tittar sedan på sin mamma:

– Men om de prostituerade får barn, blir de prostituerade då med?

Mamman svarar högt, så att busschauffören ska höra:

– Nej min son, de blir busschaufförer…

Tryck nu på dela-knappen om du drog på smilbanden!