Chefen skäller ut Niklas för hans dåliga humör, dagen därpå avslöjas detalj som får honom sparkad

Det är svårt att vara på topp hela tiden. Vi har nog alla dagar då vi är lite småsura och bittra medan man efter exempelvis lite sömn kan vakna upp och njuta till fullo av vad livet har att erbjuda.

Förhoppningsvis sätter ens humörsvängningar dock inte så stora avtryck på ens omgivning – men ibland kan det ju vara svårt att undvika.

Den här fräckisen handlar lite om det. Jag hittade den på nätet tidigare i dag och fick mig ett gott skratt på slutet. Historien är fiktiv, men jag tycker inte att det spelar någon roll – och jag hoppas att även du ska bjudas på ett leende!

Niklas gick runt och var småsur uppe på kontoret – fel på jobbet, fel på kollegorna, fel på kaffet, fel på chefen, fel på lunchen, fel på arbetstiderna och så vidare.

Till slut tröttnade hans chef, kallade in Niklas till ett mötesrum och sa till på skarpen:

– Nu har du gnällt tillräckligt. Gör mig en tjänst! Ta ledigt resten av dagen, gå hem och dra över frugan – och kom sedan tillbaka i morgon. Du ska nog se att det gör dig gott och att du blir på bättre humör!

Bild: Flickr.

Niklas gjorde som han blivit ombedd, stämplade ut och gick.

Nästa dag kommer Niklas tillbaka, skiner som en sol och är på ett underbart bra humör.

Chefen kallade till sig honom och sa:

– Nå? Hur gick det?!

– Det var kanon! svarar Niklas glatt. Hon var helt vild! Vi älskade hela eftermiddagen, gjorde det säkert 3–4 gånger med lite pauser i mellan. Hon sa upprepade gånger att det var det bästa hon varit med om på väldigt länge!

– Jag sa ju att du skulle må bättre!

– Ja, tack ska du ha för tipset, säger Niklas och klappar chefen på axeln.

Sedan tillägger han:

– Himla fint hus ni bor i förresten…!

Niklas fick sparken den dagen…

Snåla inte nu, visa att du har underbar humor och tryck på DELA-knappen här nedanför för att sprida skrattet vidare!