Dagens fräckis: 3 män försöker komma in i himlen – men Lasses avslöjande får Sankte Per att svimma

Många av oss är rädda för att dö. Jag är definitivt en av dem. Att man inte vet vad som händer efteråt tycker jag är rätt obehagligt. Kommer man bara att flyta runt som ett väsen, eller blir allt bara svart? Ja, det där är givetvis svårt att veta eller att skapa sig teorier kring.

För att avdramatisera det här ämnet så tror jag att det kan vara bra med en rolig historia då och då. Det här är min absoluta favorit när det kommer till att skoja om Sankte Per, Pärleporten, himlen och allr det där!

Jag hörde den första gången för några år sedan, men det finns en anledning till att det här blivit en klassiker – i alla fall för mig. Även i dag fick jag mig ett riktigt gott skratt på slutet!

Det började bli riktigt trångt uppe i himlen, så det beslutades om att endast de som hade haft en riktig skitdag när de dog skulle få släppas in. Sankte Per stod dock som vanligt vid Pärleporten och tog emot de som ville komma in:

– Så på vilket sätt dog du? frågade han den första mannen för dagen.

– Usch, det var hemskt, svarade mannen vid namn Hasse. Jag var säker på att min fru hade en otrohetsaffär så jag åkte hem för att ta dem på bar gärning. Jag letade i hela lägenheten, men kunde inte hitta honom någonstans, så jag gick ut på balkongen – vi bor på nionde våningen – och där hittade jag honom hängandes på utsidan av balkongräcket.

Han fortsätter med en suck:

– Jag hämtade min hammare och slog honom hårt över fingrarna, han föll ner men landade i ett stort buskage, så jag gick in och rullade kylskåpet över räcket så att det landade på mannen och krossade honom. Påfrestningen av att göra allt det här gav mig en hjärtinfarkt så jag dog på direkten.

Sankte Per kunde inte göra annat än att hålla med om att den stackars mannen haft en ganska rutten dag och eftersom det var ett svartsjukemord som Hasse hade begått så bestämde sig Sankte Per för att släppa in honom.

Strax därpå kom det dock en till man. Den här karln hette Janne.

– På vilket sätt dog du? frågade Sankte Per.

– Åh, det var riktigt hemskt, svarade han. Jag gjorde aerobics på balkongen till min lägenhet på tionde våningen när jag plötsligt stukade foten och halkade över räcket. Jag lyckades få tag i räcket till balkongen på våningen under, men då kom det någon jäkla galning och började slå mig över fingrarna med en hammare. Lyckligtvis landade jag i ett stort buskage när jag föll, men då öste killen ett stort kylskåp över mig så att jag krossades och dog.

Sankte Per skrattade gott åt historien och släppte in Janne, men bara någon minut senare kom det en tredje man. Han hette Lasse.

– På vilket sätt dog du? undrade Sankte Per i vanlig ordning.

– Okej, tänk dig följande, säger mannen. Jag sitter naken och gömmer mig i ett kylskåp…

Bjud nu dina vänner på ett gott skratt genom att trycka på dela-knappen! Det finns alltid någon som behöver muntras upp!