Doktor avslöjar unikt knep för att hetta upp parets sexliv, men 3 veckor senare får Elin en chock

Det finns mycket som ska stämma för att ett bra äktenskap ska vara helt i balans. Man behöver ärlighet, respekt för varandra, gemensamma skratt, vardagsromantik – och inte minst ett bra sexliv. Ömhet och närhet är A och O för många.

Den här roliga, fiktiva historien handlar lite om det här – och när jag kom till slutet fick jag mig ett riktigt gott skratt. Jag kände direkt att jag måste få dela den med er!

2 väninnor, Elin och Lisa, satt och åt lunch på ett kafé. Snart kom de in på sina förhållanden och deras respektive sexliv.

– Jag och Erik har faktiskt haft det riktigt dåligt i sängkammaren senaste tiden och det tär på vårt förhållande, säger Elin.

– Är det sant?! Det är precis samma för oss, utbrister Lisa.

– Jaha, svarar Elin förvånat. Jag och Erik funderar faktiskt på att gå till en sexrådgivare.

– Det hade vi aldrig vågat, medger Lisa.

3 veckor senare träffas väninnorna på samma kafé igen.

– Hur gick det för er med sexrådgivaren? undrar Lisa nyfiket.

– Helt fantastiskt! Det kunde inte vara bättre, svarar Elin glatt. Först gjorde han en fysisk undersökning och direkt efter sa han att han absolut kunde hjälpa oss. Vi blev ombedda att stanna vid matbutiken på vägen hem för att handla vindruvor och donuts (munkar). Sedan sa han till oss att sätta oss på vardagsrumsgolvet, nakna, mittemot varandra och kasta sakerna mot varandra. Så fort en vindruva flög in i min vagina skulle Erik pilla ut den med sin tunga och så fort en donut hamnade runt hans penis så skulle jag äta upp den. Det här satte fart på vårt sexliv igen – och jag kunde inte vara lyckligare!

Efter träffen åkte Lisa raka vägen hem och övertalade sin man att de behövde gå till samma sexrådgivare som Elin och Erik.

Sagt och gjort, men efter den fysiska undersökningen kom doktorn in och meddelade att det inte fanns något han kunde göra åt parets bekymmer.

– Men snälla, ber Lisa. Du gjorde ju mirakel för Elin och Erik! Det måste ju finnas något tips eller förslag som du kan ge till oss med. Snälla! Vad som helst!

– Okej. På vägen hem vill jag att ni stannar vid matbutiken, svarar doktorn. Där ska ni handla granatäpplen och jordnötsringar…

Snåla inte nu, visa att du har skön humor och tryck på DELA-knappen nedan!