Fräckis: Föräldrarna råkar komma på att dottern mitt i akten, pappans reaktion är guld

Fräckis: Föräldrarna råkar komma på att dottern mitt i akten, pappans reaktion är guld

Alla behöver vi ett gott skratt då och då. Det håller liksom inte att man bara ska sitta och sura. Det finns till och med forskning som tyder på att människor som har roligt lever längre, så det gäller att göra det bästa man kan av tiden på jorden.

Den här roliga historien kanske är ett steg på vägen! Jag hittade den på nätet tidigare i dag och fick mig ett riktigt gott skratt! Jag måste säga att det är en av de bästa fräckisar jag hört på ett tag! Den verkar först lite magstark – men när man väl kommit till poängen inser man att den är ganska harmlös!

Om du fick dig ett leende, eller ett skratt, av sista raden tycker jag du ska trycka på DELA-knappen för att bjuda dina vänner på en rolig stund!

En mamma passerade sin dotters stängda sovrumsdörr och hörde hon ett märkligt, surrande ljud som verkade komma där inifrån.

Hon öppnade dörren och fick se sin dotter Maria ge sig själv en riktig omgång med en vibrator.

Chockerad frågade hon:

”Vad i hela friden sysslar du med?”

Dottern svarade:

”Mamma, jag är 35 år gammal, ogift – och det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma! Snälla, gå iväg och lämna mig i fred!”

Dagen efter gick pappan förbi och hörde samma surrande ljud komma inifrån Marias stängda sovrumsdörr. När han steg in såg han sin dotter ”älska” passionerat med sin vibrator.

Han frågade bestört vad hon höll på med, varpå hon svarade:

”Pappa, jag är 35 år gammal, ogift – och det här är det närmaste en make jag någonsin kommer att komma! Snälla, gå härifrån och lämna mig i fred!”

2 dagar senare kom frun hem från sin tur till mataffären. När hon placerade varorna på köksbänken så la hon märke till det där surrande ljudet igen – men den här gången kom det från vardagsrummet.

Hon smög in och fann sin make sittandes på soffan, stirrandes på TV:n. Vibratorn låg på sätet bredvid och surrade allt vad den kunde.

Frun frågade:

”Vad i helvete sysslar du med?!”

Maken tittade på henne och svarade:

”Jag tittar på fotboll med min svärson…”

Var inte blyg nu, tryck på DELA-knappen om du fick dig ett skratt!