Fräckis: 71-åriga änkan söker älskare i fräck kontaktannons – 2 dagar senare ringer det på dörren

Att skratta är det bästa som finns – och vad passar då bättre i vinterrusket än en riktigt bra fräckis?

Den här fiktiva, roliga historien har florerat på nätet en tid och är en klassiker i sammanhanget. Jag hörde den för första gången på tidigt 90-tal, men måste säga att den håller än i dag.

Jag testade den på en kollega i går och det blev omedelbar succé, så nu hoppas jag att även du ska gilla den. I så fall får du gärna dela vidare fräckisen till dina vänner!

Håll till godo!

71-åriga Lena var änka, men hade inte gett upp hoppet om att hitta kärleken igen och att gifta sig på nytt. Hon hade dock senaste tiden haft svårt att hitta bra karlar. De som hon väl valde att träffa visade sig ofta vara skitstövlar, så Lena började ge upp.

Flickr

Till slut så bestämde hon sig för att sätta in en annons i lokaltidningen. 71-åringen skrev:

Söker en sann genlteman som inte kommer att slå mig, som inte kommer att lämna mig och som är riktigt bra i sängen. Är du också trött på singelliv, dåliga träffar och ensamma kvällar framför TV:n? Hör gärna av dig!

Inga armar eller ben

2 dagar gick och Lena hade inte fått något svar alls på annonsen.

Jaha, besvikelse igen”, tänkte hon.

Så plötsligt, när Lena var nere i källaren och tvättade, så ringde det uppe på dörren. Hon gick upp, ut i hallen och öppnade. Där satt en man i rullstol som varken hade armar eller ben.

– Hej. Kan jag hjälpa dig? frågade hon.

– Jag är dina drömmars man, sa han.

– VA?! utbrast Lena.

– Jo, jag läste din annons i lokaltidningen och jag är uppenbarligen den perfekta mannen. Jag kan inte slå dig eftersom jag inte har några armar och jag kan inte lämna dig eftersom jag inte har några ben.

– Jaha, svarade Lena överraskat. Men är du bra i sängen då? frågade hon nyfiket.

Mannen svarade:

– Hur tror du att jag knackade på dörren?

Tryck nu på DELA om du skrattade, så kan du sprida lite glädje till dina vänner!