Fräckis: 94-årig tant frågar efter extra stora kondomer – expediten svimmar när hon avslöjar varför

Visst är det underbart att få skratta? Jag tycker att det är det bästa som finns – och därför är jag så himla glad över att det finns roliga historier som man alltid kan vända sig till om man har en grå och lite trist dag.

Fiktiva fräckisar är nästan det bästa. Emellanåt är ju humorn precis på gränsen, men då kan man i alla fall må bra av att det är just påhittat. Om någon råkar illa ut behöver man ju liksom inte sörja då.

Den här roliga historien har ingen syndabock, men är däremot riktigt rolig. Jag fick mig ett gott skratt på slutet och testade den senare på två kollegor. Även de stämde in i garvet – och vi fick en härlig stund tillsammans!

Därför kände jag att jag måste få dela den här fräckisen med er!

Det var en het vanlig dag på det lokala apoteket i den lilla staden. Plötsligt kom det in en 94-årig gammal dam. Hon verkade vara i relativt god form, men tog hjälp av en käpp för att ta sig fram till kassan.

Extra stora kondomer

Efter att expediten hjälpt de som stod före i kön så var det slutligen tantens tur.

– God dag, damen. Hur kan jag hjälpa dig?

– Hejsan. Jo, jag undrar om ni säljer extra stora kondomer?

Expediten blev förvånad, men samtidigt lite glad. ”Vad roligt för henne att hon även i den här åldern håller uppe sexlusten”, tänkte biträdet.

– Jadå, det har vi, svarade hon.

Tanten sken upp som en sol och expediten fortsatte:

– Är det så att damen önskar köpa några?

– Nej, för tusan, sa krutgumman. Men går det bra om jag står kvar och väntar tills det kommer en karl som gör det?

Jag tycker att denna fräckisen var riktigt rolig! Tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, så kan du skicka skrattet vidare till dina vänner!