Fräckis: Anette får påhälsning av stilig 19-åring – viskar 6 ord som får honom att rodna

Fräckis: Anette får påhälsning av stilig 19-åring – viskar 6 ord som får honom att rodna

Jag vet inte hur ni känner, men i sjukhusmiljö blir i alla fall jag lite nervös och osäker. Man vill göra rätt för sig, men är ju samtidigt ofta där av en anledning – och det är sällan den roligaste eller mest skämtsamma miljön.

Då kan det verkligen lätta upp med en rolig historia. Av någon anledning är just fräckisar som utspelar sig på sjukhus väldigt populära. Det kanske handlar om att avdramatisera, jag vet faktiskt inte.

Den här lilla berättelsen hittade jag på nätet tidigare i dag – och jag fick mig ett riktigt gott skratt. Den passar nog bäst för er med lite fräckare humor, men så länge man inte är alltför lättkränkt eller känslig så är det här en riktig höjdare!

En stilig man på 19 år hade inte lyckats göra sin flickvän gravid. Ja, visst var han ung – men paret hade faktiskt försökt en tid, men inget av försöken där hemma hade fungerat. Nu var killen desperat.

Pixabay

Så han fick tid hos en fertilitetsklinik – och en vecka senare satt han där i väntrummet på mottagningen när en sjuksyster vid namn Anette kom ut och hämtade honom.

Hon var kraftigt överviktig, rynkig i hela ansiktet och hårig så gott som överallt. Det var inte en kvinna som föll 19-åringen i smaken. ”Vilken jäkla rugguggla”, tänkte han.

Hon gav honom, snällt men bestämt, en liten plastburk och visade honom till toaletten. Med en rysning gick han in där och försökte med precis alla medel prestera vad som förväntades av honom.

Omnisurge Medical Supplies

Men trots fantasier om heta, snygga brudar så kunde han inte få bort tanken på den oattraktiva sjuksystern som han anade stod utanför.

Det gick 10 minuter utan att det ens var nära att det skulle gå för honom. Det gick ytterligare 20 minuter – och snart hade han varit där inne i en timme.

Till slut kom han ut från toaletten – helt svettig, med tennisarmbåge och endast en halvtom plastburk. Han möttes upp av Anette.

– Jag är ledsen, sa 19-åringen skamset. Det kom inte så mycket…

– Nej, svarade sjuksystern viskandes. Inte lätt att kissa på befallning!

Tryck nu på DELA-knappen om du drog på smilbanden!