Fräckis (fiktiv): Läraren trakasseras av stöddig elev – men stenhårda kontringen tar ner slyngeln på jorden

Det finns många olika sätt att hantera häcklare på. Ett är att ta fajter, gå in i en diskussion, men då finns alltid risken att det slutar med skrik, gap och bråk. Det vill man ju, för allas trevnad, försöka undvika.

Det som oftast fungerar allra bäst är en slagkraftig och rapp kommentar som tar ner den där tölpen på jorden. Det är inte alltid lätt att plocka fram en sådan ur rockärmen, men när du väl får till en snygg pik så har man många gånger vunnit ”bråket” på momangen.

Den här fräckisen är ett lysande bevis på det. Jag tvivlar på om det hänt i verkligheten, historien är nog fiktiv, men jag tycker inte att det spelar så stor roll.

Sensmoralen är att man inte ska vara kaxig i onödan – då kan man snart i stället stå där ”med byxorna nere”. Sista raden på den här fräckisen fick mig nämligen att skratta rakt ut – så genial tycker jag att den här kontringen är!

Hoppas att du ska få en rolig stund och en underbar dag!

Dagens roliga fräckis

Kursledaren står inför studenterna och utbrister med allvar i rösten:

– Så i morgon är det årets klart vitsigaste tenta. Jag accepterar inga som helst ursäkter för att man inte är här vid 08.00. Det skulle i så fall möjligen vara en kärnkraftsolycka, svår personlig skada eller en nära anhörigs bortgång, säger han och tycker sig därmed varit tydlig med tentans relevans.

Pixabay

Hela klassen nickar förstående och instämmande – utan lustigkurren Erik längs bak, som avbryter sorlet.

– Men du, ropar han. Om jag skulle i morgon helt utmattad på grund av intensiv sexuell aktivitet hela natten då? Vad händer då?

Läraren harklar sig och tar av sig glasögonen.

– Ja du, Erik, svarar han. Då antar jag att du får skriva med andra handen…

Tryck nu på DELA längre ner om du också gillade lärarens klockrena svar!

Bonus-klipp!

Vill du få skratta lite till?! Kolla då in detta underbara klippet med Niclas och Annica!

Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner! Det kommer säkerligen att uppskattas!