Fräckis: Lars får en chock när han ska lämna sjukhuset

Fräckis: Lars får en chock när han ska lämna sjukhuset

Människor som arbetar inom vården är i 99 procent av fallen helt fantastiska. Det är oerhört sällan som jag varit på ett sjukhus och inte fått ett otroligt fint och proffsigt bemötande.

Även om det givetvis finns de som har mer negativa erfarenheter så tror jag vi kan vara överens om att de som arbetar inom vård och omsorg förtjänar all vår respekt.

I alla fall om man ser till verkligheten. Givetvis finns det fiktiva berättelser och historier även om sjukhusvärlden. Då kan man ju faktiskt kosta på sig att skoja till det lite.

Den här fräckisen hittade jag på nätet under gårdagen. Den passar bäst för er med lite råare humor och är inget för de lite känsliga – men jag skrattade högt åt sista raden!

Det var en lite äldre man vid namn Lars som legat inne på sjukhus några dagar. Men nu var han hel, frisk och kry igen – och det var dags att åka hemåt.

En sjuksköterska kom och hämtade honom i hans rum för att visa patienten till rätt utgång.

Givetvis har ingen av personerna på bilden med den här fiktiva historien att göra.

Men på vägen ut passerar de plötsligt ett annat patientrum med öppen dörr – och båda ser tydligt hur en man sitter där inne och onanerar i ett hejdlöst tempo.

– Vad fasen händer här?! utbrister Lars.

– Det är som så att den här patienten har en sjukdom som kräver att han onanerar minst en gång varannan timme. Annars riskerar han att få en blodpropp och dö, förklarar sköterskan.

– Jaha, oj, men då förstår jag, svarar mannen.

”Samma sjukdom…”

De fortsätter mot utgången, men går i hög fart plötsligt rakt in i ett annat patientrum där de ser en yngre sköterska ge en avsugning till en patient.

– Nu får du allt förklara vad fasen som försiggår här! säger Lars till kvinnan som ska eskortera honom ut.

Hon tittar in mot rummet, vänder sig mot Lars och säger:

– Samma sjukdom, bättre försäkring…

Lars svimmade… 

Var inte blyg nu, tryck på dela-knappen för att sprida lite skratt till dina vänner!