Lars har sex med 3 främmande kvinnor i huset

När man är på lite dåligt humör, som ju alla är ibland, finns det inget bättre än när någon lyckas få en lycklig igen. Vissa har verkligen den förmågan att vända sura miner till glada.

Den här fräcka fräckisen hittade jag på nätet i går – och jag skrattade högt åt sista raden! Det är givetvis en fiktiv historia, men snacka om att den fick min dag att bli bättre!

Hoppas att även du ska få dig ett skratt!

En kille vid namn Lars sitter vid sin farfars dödsbädd som enda arvinge:

– När jag inte finns mer så ska du få min gamla klenod. Du ska få min Harley Davidson. Du måste vårda den ömt och alltid smörja in skinnsadeln med vaselin om du ser att det är fuktigt eller regnar ute.

Gubben avled efter en tid och Lars tog motorcykeln ut på en lång tur och körde ut i obygden där han kommer fram till en liten bondgård. Han knackar på stugan och där står bonden, frun, dottern och pigan.

Lars talar om att han kört vilse och undrar hur han skall köra för att ta sig vidare till närmsta bensinmack.

– Inte ska du behöva köra vidare nu när det skymmer. Kom in så får du lite mat, säger bonden.

När killen stiger innanför dörren får han se att det finns drivor med disk överallt i hela köket – utom på spisen, köksbordet och stolarna.

– Hur kommer det sig att ni har så mycket disk? Jag menar ni är ju i alla fall 3 fruntimmer i stugan…

– Ja, säger bonden. Men i den här stugan så har vi den seden att vi är tysta medan vi äter. Den som råkar tala får diska.

– Jaha! Då vet jag, säger killen och sätter sig till bords.

Tar fram vaselin

Först så blir det förrätt och när den är uppäten flyger fan i killen och han tar med sig dottern in i sängkammaren och sätter på henne. Inte ett knyst säger hon under hela akten. Inte ett stånk eller stön. Ingenting. Hon bara ligger och småler hela tiden.

De går ut i köket igen och nu är det varmrätt. När den är uppäten så tar han med sig pigan in i sängkammaren – och samma visa där. inte ett knyst. Inte ett läte kommer från hennes läppar. Hon ligger bara och flinar nöjt.

Nu blev det dags för efterrätt och medan de mumsar på den så funderar killen hur han ska göra. Han bestämmer sig för att sätta på frun i huset också. Samma visa utspelar sig igen. Hon säger ingenting, inte ett pip yttrar hon. Frun ligger bara och flinar hon med.

De går ut i köket igen och där är det dags för kaffe då killen får se att det börjat regna ute. Han minns direkt vad farfar sagt, drar bestämt upp vaselinburken ur fickan och öppnar den.

Då vrålar bonden:

– JAG DISKAR, JAG DISKAR!

Våga nu visa att du har skön humor och tryck på dela-knappen här nedanför!