Fräckis: Lars tar frun på bar gärning med sin älskare

I de mest kniviga situationer så gäller det att hålla sig lugn. Ofta är det värsta man kan göra att drabbas av panik – och att i stället tänka efter någon sekund brukar gynna en i längden.

Det är den här fiktiva, roliga historien ett helt klockrent exempel på! Jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet – och kände att jag måste få dela med mig till er!

En kvinna låg och hade det mysigt i sängen med sin älskare när hon plötsligt hörde att hennes man Lars plötsligt öppnade ytterdörren.

”Skynda”, sa kvinnan och fick en snilleblixt. ”Ställ dig i hörnet!”

Snabbt som ögat smorde hon in älskaren i babyolja och pudrade honom med talkpuder.

”Rör dig inte en millimeter förrän jag säger att kusten är klar”, viskade frun. ”Låtsas bara att du är en staty!”

”Älskling, vad är det här?” frågade maken när han kom in i sovrummet.

”Det är bara en staty”, svarade frun avslappnat. ”Jag såg att paret Andersson hade en i deras sovrum förra veckan – och jag tyckte om den så mycket att jag skaffade en i dag åt oss också.”

Med de orden var det för stunden slutpratat om statyn. Den kom inte ens på tal när paret gick och la sig senare den kvällen.

Men klockan 3 på natten reste sig Lars ur sängen, gick upp till köket – och kom senare tillbaka med en skinksmörgås och ett stort glas mjölk.

”Här”, viskade han till statyn. ”Ät något. Jag stod så där, som en idiot, i 3 dagar hemma hos Anderssons – och ingen erbjöd mig ens så mycket som ett glas vatten…”

Så kan det gå! Jag fick mig ett riktigt gott skratt av den här fräckisen, tryck gärna på dela-knappen om även du gillade den!