Frun hittar maken med ung sexig kvinna i sängen, oväntade förklaringen får mig att sätta kaffet i halsen

Ett gott skratt förlänger livet, brukar man ju säga. Därför gäller det givetvis att ha roligt under sin tid på jorden som det bara går. Så tänker i alla fall jag!

Att skratta i grupp är absolut härligast, men ibland när jag är ensam kan jag tycka det är roligt att leta upp en riktigt fräckis och sedan skratta så att det ekar mellan väggarna där hemma!

Den här historien hittade jag på nätet tidigare i går – och jag kände att den måste delas med er! Delad glädje är ju dubbel glädje!

Frun kommer hem betydligt tidigare än väntat och hittar då sin man i sovrummet älskandes med en mycket attraktiv, yngre kvinna. Hon blir naturligtvis mäkta upprörd – och skriker med gråten i halsen:

– Du är ett jäkla svin! Hur vågar du göra så här mot mig – en trogen hustru, mor till våra gemensamma barn. Jag lämnar dig och begär omedelbart skilsmässa!

Maken svarar:

– Vänta nu en minut älskling, så att jag åtminstone får berätta hur det här gick till!

Flickr

Hustrun, fortfarande upprörd, säger:

– Okej! Men det blir nog de sista orden som du säger till mig!

Så maken börjar berätta:

– Jag hoppade in i bilen för att åka hem och då bad den här unga damen om lift. Hon såg så deppig, ledsen och försvarslös ut så jag tyckte synd om henne och lät henne komma in i bilen. Jag märkte att hon var väldigt mager, inte så välklädd och rejält lortig.

– Hon berättade för mig att hon inte ätit på hela 3 dagar så i min medkänsla tog jag med henne hem och värmde upp de tacos jag gjorde till dig i går, men som du inte åt upp för du inte ville inte gå upp i vikt.

Flickr

Mannen fortsätter:

– Den stackars flickan slukade maten och tyckte det var gott. Eftersom hon behövde bli ren föreslog jag att hon skulle ta en rejäl dusch. Så medan hon tog en lång välbehövlig dusch såg jag att hennes kläder var så trasiga så jag slängde dem och gav henne de där designjeansen som du inte använt för du tycker att de är för tajta.

– Så gav jag henne de underkläder som du fick av mig på vår bröllopsdag och som du inte använder för du tycker jag har så dålig smak. Sedan hittade jag den där sexiga blusen min syster gav dig i julklapp och som du inte använder bara för att jävlas med henne. Jag gav henne också de dyra bootsen som du köpte i en lyxbutik med mitt kreditkort, men som du inte använder för att en kollega till dig skaffat likadana.

Wikimedia Commons

Maken tog ett snabbt andetag och fortsatte:

– Hon var sååå otroligt tacksam för att jag förstod hennes situation så när jag följde henne till dörren när hon skulle gå så vände hon sig mot mig med tårar i ögonen och frågade: ”Är det något mer som din fru inte använder längre?” Det var alltså därför det blev så här…

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett gott skratt!