Gåtan som får varenda snuskhummer att rodna: Kan du lista ut oväntade svaret?

I princip alla människor är sexuella varelser. Det är givetvis varken något att hymla med eller skämmas över. Att tänka på, eller längta efter, sex är nått av det absolut mest naturliga som finns. Ändå känns det fortfarande lite tabu att prata om öppet.

Givetvis beror det var man befinner sig, eller vilka man talar med – men det kan vara intressant att studera hur olika människor reagerar på olika typer av sexuella referenser.

En del kopplar vissa grejer direkt till sex medan det kan stå för något helt annat för någon annan. Egentligen inget konstigt med det – så fungerar människan och tur är väl det att alla inte fungerar på exakt samma sätt. Det vore rätt tråkigt och enformigt i längden.

En del gåtor, eller kluringar, kan på ytan uppfattas som kopplade till sex. Det beror helt på hur de är formulerade och vad vi anser vara sexuellt anspelande. Givetvis varierar även det här från person till person.

Är du en snuskhummer?

Men ett ganska roligt exempel är den här gåtan:

”Du leker vanligtvis med mig innan du går och lägger dig. Chefen får inte komma på dig när du pillar på mig. Du låter bara ett fåtal personer ta på mig. Vad är jag?”

Ja, vad tror du att svaret är? Jag kan i princip garantera att ett visst könsorgan upp som svar hos de allra flesta av er – men i det här fallet är det faktiskt fel! Rätt svar är: ”mobiltelefonen”.

Var inte blyg nu, tryck på DELA-knappen om du fick dig ett leende!