Johan besöker glädjeflicka första gången – då öppnar bordellmamman dörren och får en chock

Johan besöker glädjeflicka första gången – då öppnar bordellmamman dörren och får en chock

Många gånger tycker jag att vi svenskar är lite väl kinkiga och lättkränkta. Visst, man ska aldrig vara elak mot – eller visa dålig respekt för – någon, men det är ju sunt förnuft.

När det handlar om fräckisar och roliga historier, som ju är påhittade, tycker i alla fall jag att man måste få skämta om det mesta. Till och med en del ”förbjudna” ämnen.

Jag säger inte att alla måste hålla med mig, men det är i alla fall min åsikt. Det man skojar om har ju liksom inte hänt på riktigt.

Med det i baktanken så kände jag att jag måste få dela denna fräckisen med er! Jag tycker att den är riktigt rolig – och skrattade högt på slutet.

Det handlar om en oerfaren kille som bestämde sig för att besöka en bordell. Då gick det dock inte allt som någon hade tänkt sig…

Johan hade skaffat stadigt sällskap och nu hade flickvännen bjudit hem honom till sig då hennes föräldrar skulle bort över veckoslutet.

Ingen av personerna i bilden har med historien att göra. Bilder: Flickr

Enda problemet var att Johan hade aldrig ”gjort det” förut. Men som den handlingens man han var så gick han till stadens bordell och förklarade sitt problem för bordellmamman.

– Jag vill inte verka så oerfaren! sa Johan.

Hon var mycket förstående, så bordellmamman sa till honom att han skulle gå ut i skogen och hitta ett träd med ett hål i och öva. Sedan skulle han komma tillbaka dagen därpå.

Sagt och gjort. Nästa dag kom Johan tillbaka och han blev visad till en ung, men erfaren, glädjeflicka. Bordellmamman satte sig som vanligt till ro i trappan utanför.

Efter en liten stund, ungefär 10 minuter, hörde hon flickan skrika omväxlande med att det smäller hårt i golvet.

Modellen på bilden har inget med den här historien att göra. Bild: PxHere

Bordellmamman sliter upp dörren springer in i rummet där Johan är och får då se flickan naken jagas av en likaledes naken Johan. Dunkandet i golvet kom av att Johan slog med en sopkvast efter flickan.

– Sluta genast karl, skriker bordellmamman i panik. Vad i hela friden sysslar ni med?!

Johan svarar andfått:

– Vadå? Jag måste ju jaga ut alla ekorrarna först…

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett litet skratt!