Lars är otrogen med 81-årig tant – 5 månader senare kommer ett brev som avslöjar oväntad detalj

Ärlighet varar längst, säger man ju – och det ligger verkligen något i det. Bra saker brukar hända om man redan från början säger sanningen och inte far med lögner i onödan.

Det är den här historien ett klockrent bevis på! Jag vet faktiskt inte om den är sann eller fiktiv, men jag tycker inte att det spelar så stor roll – budskapet och slutklämmen fick mig att skratta högt!

Därför kände jag att jag måste få dela den med er! Ett gott skratt förlänger ju livet – och delad glädje är dubbel glädje! Jag hoppas att även du ska tycka om den här historien!

När jag drog den för en kollega så fick jag ett gapskratt som varade i 3–4 minuter!

Det var advokaterna Lars och Johnny som under en genomresa i Norrland råkade ut för en fruktansvärd snöstorm och tog desperat tillflykt till en gård där det bodde en ensam 81-årig kvinna.

Mitt i natten hörde Johnny hur Lars smög upp från sin säng och in i den gamla damens rum. Johnny nämnde ingenting om det förrän 5 månader senare – när det kom ett rekommenderat brev till kontoret.

Bild: Flickr

Han tog det handskrivna brevet med sig och gick in till sin kollega.

– Kommer du ihåg den där natten när vi hamnade mitt i snöstormen och du smög ut från ditt rum och in till den där tanten? frågade Johnny.

– Ja, svarade Lars skamset (han var ju gift).

– Du sa att du var jag – eller hur?

– Ja. Det gjorde jag faktiskt, sa Lars oroligt. Varför frågar du det?

Johnny skiner upp:

– Därför att tanten har dött – och jag har fått ärva hela gården plus 15 miljoner i kontanter…

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett skratt! Det finns säkert någon i din närhet som behöver muntras upp i dag!