Lars avslöjar sin mörkaste hemlighet för främling på ICA – svaret får honom att svimma

Något av det värsta som finns är när man stöter på någon som verkar ha full koll på vem man är, men själv har man ingen som helst aning vem som står mittemot.

De flesta försöker då föra ett samtal och hoppas på att man ska lyckas lista ut vem den där människan är, men ibland kan man behöva stå där och låtsas i evigheter.

Jag tror nog att de flesta av oss har upplevt det här någon gång. Samtidigt är ju en del mästare på att komma ihåg ansikten. De är jag riktigt avundsjuk på!

Den här roliga historian handlar lite om det här – och jag kunde inte sluta skratta när jag kom till slutet. Jag testade att dra fräckisen för en av mina kollegor för en stund sedan – och han sitter fortfarande och garvar bakom sitt skrivbord!

Jag hoppas att även du ska gilla den. Delad glädje är ju dubbel glädje!

Det var då Lars som på väg hem från jobbet gick in för att handla på den lokala ICA-butiken. Han plockade på sig frukt och grönt, lite pålägg, mejeriprodukter och toapapper – men när han kom bort till brödavdelningen såg han hur en vacker, lite yngre kvinna stod och vinkade till honom en bit bort.

Pinterest

Lars började tänka så att det knakade, men han kunde inte påminna sig om vem hon var. Trevlig som han var gick han dog dit och hälsade, men det gick inte att komma på var han hade sett henne tidigare.

– Jag ber om ursäkt, men känner jag dig? frågar Lars skamset.

– Ja, men är inte du pappan till ett av mina barn? säger den 21-åriga kvinnan.

”Är en liten fjolla”

Det här blir en chock för mannen, vars tankar omedelbart spolas tillbaka till enda gången då han varit otrogen mot sin fru.

– Herregud, viskar Lars. Är du strippan från min svensexa som jag hade vilt sex med på ett biljardbord medan alla mina vänner stod bredvid och tittade på samtidigt som din kollega piskade mig på röven med vått björkris och tvingade mig att skrika ”jag är en liten fjolla, jag är en liten fjolla!” Är det du?!

Pixabay

Den vackra kvinnan lutar sig fram mot Lars och viskar:

– Nej, jag är din sons lärarinna…

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt!