Lars tvingas till udda operation – 2 veckor senare får frun sitt livs chock

En del problem kräver desperata åtgärder och att man är extra handlingskraftig, men det gäller samtidigt att ta sig en riktig tankeställare innan man börjar mixtra med kroppen, göra ingrepp och sådant där. Då är det ju många gånger problematiskt att ångra sig i efterhand.

Det är den här historien ett klockrent exempel på! Vi får vara glada för att den är påhittad, för det gick inte riktigt som den här stackars mannen hade tänkt sig!

Jag fick mig dock ett riktigt gott skratt på slutet och kände att jag ville dela den här med dig! Delad glädje är ju som bekant dubbel glädje!

 

Det var en familjeman vid namn Lars som plötsligt hade blivit impotent. Efter flera veckor av frustration så bröt han till slut ihop och begav sig till läkaren.

Efter en grundlig undersökning säger doktorn:

– Jag har både dåliga och goda nyheter. De dåliga är att musklerna runt din penis helt har förtvinat och det är tyvärr obotligt.

– Och de goda nyheterna? frågar mannen, med panik i rösten.

– Det finns en experimentell behandling, men den kan slå fel. Den går ut på att man sätter in muskelmassa från en elefants snabel i din penis.

Lars tänker över saken och säger:

– Tja … jag kan ju inte tänka mig ett liv utan sex och jag skulle ångra mig för evigt om jag inte försökte någonting, så vi prövar! Jag tar risken!

Bilden har inget med den här fiktiva historien att göra. Bild: Mirror

Så läkaren utför ingreppet och allt går som planerat. 2 veckor senare går maken ut med sin fru till en fin restaurang för att fira sin ”nya utrustning”.

När de sitter till bords känner Lars dock plötsligt hur det börjar röra sig nere i skrevet mer och mer, till det gör riktigt ont. För att dämpa smärtan bestämmer han sig för att knäppa upp och dra ner gylfen.

Plötsligt snor sig hans mandom ut genom byxmynningen, glider över bordet och greppar en källarfranska från brödkorgen, innan den försvinner ner i byxorna igen.

– Wow! säger den chockade frun. Det var superhäftigt! Kan du göra det där igen?!

Med tårar i ögonen och högröd ansikte svarar Lars:

– Kanske! Men jag vet fasen inte om jag får plats med en till fralla i arslet!

Var inte blyg nu, DELA vidare till dina vänner om du fick dig ett leende!