Lilla Elin ska ta reda på hur barn blir till, men chockerande svaret får läraren att sätta kaffet i halsen

Lilla Elin ska ta reda på hur barn blir till, men chockerande svaret får läraren att sätta kaffet i halsen

Barn har ofta betydligt bättre koll på saker och ting än vad vuxna vill tro. De lär sig mycket av varandra och med internets framväxt har möjligheterna att tidigt göra små egna efterforskningar dessutom ökat lavinartat.

Den här roliga historien är ett klockrent bevis på det. Den är av lite fräckare karaktär, men när jag kom till sista raden fick jag mig ett riktigt gott skratt! Helt underbart!

Var gärna med och dela historien vidare om du fick dig ett skratt! Delad glädje är ju dubbel glädje!

Det var då 7-åriga Elin som gick i första klass och nu skulle ha sin första lektion i sexualundervisning. Lärarinnan tyckte att alla barnen i läxa skulle fråga sina föräldrar hur de hade kommit till.

Flickan på bilden har inget med den här fiktiva historien att göra.

På kvällen frågade därför ambitiösa Elin sin mamma hur han hade blivit till – och mamman svarade att storken hade kommit med henne precis som den hade kommit med mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor, mormorsfar och så vidare.

Elin memorerade det hela innan hon gick och la sig – och dagen därpå var hon ivrig att berätta allt och fick börja inför klassen.

– Jag har kommit med storken precis som min mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor, mormorsfar och så vidare, sa Elin och fortsatte med uppspelt röst:

– Så i min släkt har vi alltså inte knullat på över 200 år!

Våga nu visa att du har en härlig humor och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!