Lille Pelle försöker köpa det förbjudna i kiosken, rusar hem och får mamma att svimma

Något av det bästa som finns är roliga historier. De kan verkligen ljusa upp ens dag och få en på bra humör om man är lite nere. Så brukar det i alla fall vara för mig. Det finns många riktiga klassiker som man hört innan, men de brukar vara minst lika bra andra eller tredje gången.

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i dag. Jag tror att jag hört den någon gång för länge sedan, men jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet.

Den passar helt klart bäst för er med lite fräckare humor. Så lite känsligare läsare varnas. Vissa tycker kanske inte att man ska skämta om sådant här, men kom igen – det är en fiktiv historia och givetvis inget som hänt på riktigt.

Jag tycker i alla fall att den är riktigt klockren – och det hoppas jag att ni också ska tycka. För mig garanterade den här fräckisen en glad påsk!

Det var då lille Pelle som hade bestämt sig för att gå och köpa sig en porrtidning. När han kom in till tanten i kiosken så sa 6-åringen, som inte kunde säga ”R”:

– Jag ska ha en pojtining!

Pojken på bilden har inget med den här fiktiva historien att göra.

Tanten i kiosken tog fram Kalle Anka som hon trodde att lille Pelle hellre ville ha. Pojken ruskade på huvudet, varpå hon fortsatte med Fantomen, Tarzan och alla möjliga tidningar som en sån där liten pojke skulle vilja ha.

Pelle blev förbannad och skrek:

– JÄLA SÄLLING! 

Sedan sprang Pelle hem. När han kom hem så såg hans mamma att det var något fel på lille Pelle, han som alltid brukade vara så glad och trevlig. Så hon frågade sonen vad det var för fel.

– Den JÄLA SÄLLINGEN på kiosken tjoj att man kan junka till Kalle Anka!

Mamman svimmade…

Var inte blyg nu, tryck på DELA-knappen om du fick dig ett skratt!