Olle rusar in när föräldrarna har sex – 5 minuter senare avslöjas detalj som får oanade konsekvenser

Barn har inte riktigt samma typ av inbyggt filter som oss lite äldre. De brukar slänga ur sig lite vad som helst och kan därför avslöja de mest oväntade hemligheterna. Vuxna är mer kontrollerade – men det där är samtidigt en stor del av ungars charm.

Det är sällan trist att vara i närheten av ett riktigt busfrö!

Den här roliga historien är ett klockrent exempel på det! Jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet och kände att jag måste få dela den här fräckisen med er!

Jag hoppas verkligen att du ska uppskatta den lika mycket som jag gjorde!

 

Lille Olle kom hem tidigt från skolan en dag och gick omgående upp för trappan för att se om mamma och pappa var hemma. När han rusade in i sina föräldrars rum såg han sin mamma sitta uppe på pappa – och båda var helt nakna.

Olle stirrar förvirrat på sina föräldrar.

– Olle, hur mår du? Gå till ditt rum så kommer jag om en liten stund, säger hans mamma, lätt panikslagen.

Är lite för ung

Olle gör som hon säger och går in i sitt rum och leker med lego. Eter 5 minuter kommer hans mamma – som nu är helt påklädd – och sätter sig bredvid honom.

– Olle… Vad såg du när du kom in till vårt rum i dag? frågade mamma.

– Jag såg att du och pappa var nakna och att du hoppade upp och ner på hans mage, svarade den lille pojken.

Bild: wemu.org

Olles mamma tänker då att han nog är lite väl för ung för att få veta hur det fungerar med sex och bestämmer sig för att säga något annat.

Då får hon plötsligt en idé.

– Är det allt du såg? Vet du vad vi höll på med? frågar hon.

– Ja. Det var allt jag såg. Och jag har ingen aning om vad det var ni höll på med, svarar han.

– Jo, du förstår, när man blir lika gammal som jag och pappa så behöver man få motion och när din pappas mage blir för stor och full av luft så klär vi av oss nakna. Jag sätter mig då på honom, sedan trycker jag på hans mage och hoppar på den så att luften åker ut och han bli smal igen, förklarar mamma och känner sig hur smart som helst.

– Men mamma! Du vet väl att det är helt meningslöst? säger Olle.

– Vad menar du? frågar mamma.

– Jo, för att när jag står och väntar på skolbussen på morgonen och du har gått till jobbet så har jag sett att vår granne Monica brukar komma över och blåsa upp honom igen…

Var inte snål nu, DELA gärna vidare om du skrattade!