Olle rusar in i köket med viktig nyhet till mamma, 7-åringens fräcka svar får mig att rodna

Det är väldigt lätt att underskatta barn och deras intelligens, men många gånger har de betydligt bättre koll än man tror.

Numera kan de ju med några enkla knapptryck på datorn eller mobilen dessutom komma åt så gott som vad de vill på nätet. De kan ju nästan mer om sådant där än en annan!

Den här fiktiva, roliga historien handlar om en pojke som ville hjälpa till lite där hemma – men då gick något lite fel. Jag måste erkänna att det här är riktigt roligt!

Jag ska dock varna för att den här lilla berättelsen är riktigt fräck och inget för er som inte tål lite råare humor eller ”förbjudna” ord. Om du inte har några problem med sådant, så är det här dock en riktig höjdare!

Jag hittade den här fräckisen på nätet under gårdagen och kände att jag var tvungen att få dela den med dig! Jag hoppas att den ska bjuda dig på ett riktigt gott skratt!

Det var då lille Olle, 7 år, som var känd i grannskapet för att vara ett riktigt busfrö. Han hade alltid hyss för sig och var dessutom otroligt ful i mun för sin ringa ålder.

På senare tid hade hans föräldrar därför blivit mer noggranna med att säga till honom när han svor eller sa något förbjudet. Det hade dessutom gett vissa resultat – och fått pojken att tänka efter innan han sa dumma saker.

Pojken på bilden har inget med den här roliga historien att göra.

En dag kom Olle i panik inrusandes i köket där bara mamma befann sig. Hon stod och skalade lök när sonen andfått kallade på hennes uppmärksamhet.

– Mamma! Mamma! sa han. Får man säga ordet ”mus”?!

Mamman log stolt för sig själv.

– Nej, lille Olle. Det får man inte säga. Det heter…

Olle avbröt henne och vrålade:

– Jaha! Men då hänger det en fladderfitta ute i hallen!

Snåla inte nu, DELA den här fräckisen om du fick dig ett litet skratt!