Rolig historia: Johan rusar till akuten med blå pungkula

Det brukar ju sägas att ett gott skratt förlänger livet – och jag tror faktiskt att det stämmer. Jag har exempelvis tidigare läst om forskning som kommit fram till att lyckliga, glada människor får längre liv.

Det är ju ett suveränt bevis för att den här gamla klyschan faktiskt har en poäng!

Därför kände jag att jag måste få dela den här fiktiva, roliga historien med er. Jag hittade den på nätet tidigare i dag – och fick mig ett riktigt gott skratt på slutet!

Johan rusade i panik till läkaren och berättade upprört att hans ena pungkula blivit blå. Doktorn undersöker Johan och konstatera att testikeln måste opereras bort.

Johan blir förstås väldigt ängslig, men när läkaren har övertygat honom om att det är farligt om han inte gör det så går han till sist med på att genomföra operationen. Efter ett par veckor är han dock tillbaka och nu är den andra pungkulan blå den med.

Även den här gången blir svaret att den måste tas bort – och efter att läkaren förklarar att det vore livsfarligt att ha den kvar går Johan med på att offra även sin andra pungkula.

Efter att ha varit testikellös i 2 veckor kommer Johan in en tredje gång till doktorn.

– Jag tror att det är ett allvarligt fel på mig. Nu är min penis blå!

Doktorn undersöker även den här gången hans nedre delar mycket noga, han drar igen slutsatsen att mannens vitalare delar måste tas bort. Johan ville givetvis inte höra talas om något sådant.

Dela gärna vidare

Doktorn sa då som han sagt tidigare:

– Ska du verkligen riskera livet för att behålla penisen?

– Men … hur kissar jag då?

– Inga problem, vi installerar bara ett plaströr.

Johan förlorar alltså sitt käraste organ. Men efter ett tag kommer mannen åter in på doktorns kontor. Väldigt upprört ryter mannen:

– Nu är ju det där förbannade plaströret också blått!

– Vad konstigt, svarar läkaren överraskat.

– Vad ska det betyda?! skriker Johan desperat.

Doktorn undersöker nu Johan ännu noggrannare – och säger:

– Hm, jag tror att det är jeansen…

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett skratt!