Rolig historia: Lars försöker bestämma sig vilken av 3 kvinnor han vill gifta sig med

Det sägs ju att en del män tänker med det de har mellan benen. Det är givetvis inte sant, men jag skulle nog ändå våga påstå att somliga män är mer ytliga och utseendefixerade än andra. Speciellt när det gäller vilka kvinnor som intresserar dem.

Sådana här lite skämtsamma nidbilder tycker jag att man måste få skoja om. Det är ju inte hela världen – och ibland är vi faktiskt lite för känsliga i dagens Sverige.

Den här fiktiva, roliga historien fick mig exempelvis att skratta högt. Den handlar lite om hur enkelspåriga och simpla män kan vara emellanåt – men det hela ska givetvis tas med en klackspark! Det är ju bara ett skämt!

Jag hoppas att även du ska få dig ett gott skratt! Delad glädje är ju dubbel glädje!

Lars är förälskad i 3 kvinnor samtidigt, han dejtar alla samtidigt, men vet inte vem han vill gifta sig med. Han bestämmer sig för att sätta dem på prov. Han ger var och en av dem 25 000 kronor för att se vad de väljer att göra med pengarna.

Pixabay

”Det är stora summor”, tänker han. Men så är det ju ett viktigt beslut han ska fatta också.

Den första använder pengarna på att ”bli ny”. Hon använder allting på kläder och i skönhetssalonger. Hon kommer tillbaka och säger:

– Jag använde pengarna så att jag ska bli så attraktiv för dig som möjligt. Det är för att jag älskar dig så mycket!

Ingen av personerna på bilden har med den här fiktiva historien att göra.

Den andra köper nya golfklubbor, en ny TV och andra lyxiga saker till mannen. Hon säger:

– Jag köpte dessa gåvor till dig för att jag älskar dig så mycket.

Den tredje kvinnan investerar pengarna på börsen. Hon dubblerar sina investeringar, ger mannen tillbaka hans 25 000 kr och återinvesterar resten. Hon säger:

– Jag investerar resten av pengarna för vår gemensamma framtid, eftersom jag älskar dig så mycket!

Lars tänker sedan både länge och väl på vem som har använt pengarna bäst. Han tänker, tänker, tänker och tänker – men till slut får han en snilleblixt, tycker han. Lars har efter en vecka bestämt sig. Han är en klassisk karl, så han gifter sig med den som har störst bröst…

Visa nu att du har skön humor, DELA om du fick dig ett gott skratt!