Rolig historia: Pappa avslöjar allt om ”blommor och bin” för dottern

Att vara förälder är inte alltid det lättaste. Även om barn är den finaste gåvan man kan få här i livet så är det många svåra överväganden man måste göra under deras uppväxt. Givetvis vill man att de ska vara så väl rustade det bara går inför vuxenlivet.

Något som många brukar vara lite nervösa inför är att ta det klassiska samtalet om ”blommor och bin”. Egentligen är det ju helt naturligt, men att prata om sådant där med någon så närstående kan vara lite genant för en del.

Så var det dock inte till en början för pappan i den här roliga historien. Han öste på så det sjöng om det – men på slutet tog det hela en snabb vändning!

Jag kunde faktiskt inte hålla mig för skratt! Helt underbart!

5-åriga Elin springer ut till pappa som precis håller på att borra i husväggen. Han krånglar av sig hörselskydden och hinner precis uppfatta dotterns ord ”mamma bad dig berätta om sex”.

”Jaha, är det dags för det redan”, tänker han förvånat för sig själv, men sätter sig ner bredvid dottern och börjar pedagogiskt berätta om blommor och bin.

Han avhandlar befruktning, spermier och ägg. Sedan tänker han:

”Äsch, vad fasen – jag kan ju lika gärna ta hela rasket på en gång!”

Pappan berättar detaljerat vidare om puberteten, menstruation, erektioner, våta drömmar och samlag.

Flickr

Lilla Elins ögon blir allt större medan fadern fortsätter sin lektion om onani, homosexualitet, oralsex, analsex, gruppsex, porr, BDSM, dildos och lösvaginor. Fadern inser efter ett tag att han kanske har gått lite för långt, så han tar en paus och frågar dottern:

– Så, hur kommer det sig förresten att du frågar om sex?

Elin rynkar på ögonbrynen och säger:

– Jag sa ju det nyss. Mamma bad dig berätta om du är klar till middagen vid sex…

Så kan det gå! Tryck gärna på dela-knappen om du fick dig ett litet skratt av den här historien!