Roliga historien: Pappa ställer viktig fråga om killar till 17-åriga dottern

Något av det bästa som finns är att få skratta. Jag tror att de flesta av oss gör det lite för sällan under dagarna. Det blir mest att man sitter fokuserad bakom skrivbordet och pillar med jobb och annat.

Så var det i alla fall för mig tidigare i dag när jag plötsligt kom över den här roliga historien på nätet. Slutet är så himla klockrent – och det bjuder på en riktigt snabb svängning som nog gav pappan i den här fräckisen en smärre chock!

Pappa Lars och 17-åriga dottern Anna sitter hemma en fredagskväll och tar det lugnt i soffan efter att de haft gemensam middag. Mamma, som är sjuksköterska, är och jobbar. ”Mysigt att för en gångs skull få umgås själv med min kära dotter”, tänker pappan.

Kvällen går och de pratar om allt mellan himmel och jord. Lars kommer på att han aldrig riktigt haft det där samtalet om killar, blommor och bin, att våga säga nej – sådant som nu börjar bli relevant för hans dotter.

Det sista han vill är ju att hon ska råka illa ut.

– Vad skulle du göra, Anna, om du blev antastad av en man en sen kväll på en gata? undrar Lars, samtidigt som han blir lite orolig över att han kanske gick för rakt på sak.

”Är du från vettet?”

Dottern svarar direkt:

– Jag skulle kvickt dra ner hans byxor och lika snabbt dra upp min kjol!

Pappan får en chock.

– Men är du från vettet, flicka lilla?!

– Nej, svarar dottern självsäkert. Vem tror du springer snabbast – en man med byxorna nere vid fötterna eller en tjej med uppdragen kjol…?

Visst var dotterns svar klockrent? Dela gärna om du håller med!